Danspartner zoekertjes

Zelf een zoekertje plaatsen?

mail naar hannah@danssportvlaanderen.be

01/07/2024 mannelijke danspartner om swing te dansen gezocht

Ik ben op zoek naar een mannelijke danspartner (50-55j) om swing te volgen. Ik heb vroeger dansles gevolgd maar ik wil dat opnieuw doen. Regio: Gent. Ik ben 1.73m en slank gebouwd. Men kan contact opnemen met Anne-Marie via: a.depuydt@hotmail.com

01/07/2024 Danspartner latin/ballroom/salsa gezocht

Ik heet benjamin, ben 31 jaar oud en ben 1.85m groot en zoek een danspartner om latin/ballroom/salsa te doen. Ik heb al 2 jaar latin ervaring maar heb een paar jaar dit moeten missen vanwege carriere switch en dergelijke. Dansen toen waren rumba, chacha, jive en samba.

Je mag me gerust contacteren via benjamin.lauwereins@gmail.com 

13/05/2024 Mannelijke danspartner gezocht

Ik ben op zoek naar een mannelijke danspartner (tussen 25 en 40 jaar) om salsa/swing te volgen. Ik heb al wat ervaring met swing en klein beetje met salsa. Regio: West- of Oost-Vlaanderen, ben flexibel. Ik ben zelf 31 jaar, 1.61m en slank gebouwd. U kan contact met me opnemen: 0499 511 789. Gr, Jos├ęphine."

11/04/2024 mannelijke danspartner gezocht

Ik ben op zoek naar een mannelijke danspartner om samen lessen ballroom te volgen. Ik heb al heel wat ervaring voor de meest klassieke stijldansen. Zou dus graag mijn kennis van de figuren uitbreiden. Ik dans ook al 15j de latin dansen en heb een ruime ervaring met argentijnse tango. Ik ga regelmatig naar dansfeestjes in de diverse dansstijlen.

Wat kan ik niet: Samba, Slowfox en Paso Doble => zou ik heel graag leren.
Regio: Aalst- Gent- Deinze
Ik ben 62j en 1,68m groot zonder hak.

Interesse? Dan kan je contact opnemen met Christel Couchie via christel.couchie2@telenet.be

25/03/2024 Mannelijke danspartner gezocht

Ik ben op zoek naar een danspartner ballroom/latin dansen. Zelf ben ik 1.65 cm groot, 52 jaar oud, slank gebouwd en heb enige ervaring. Ik heb wedstrijden gedanst maar nu ben ik op zoek naar een man die zijn passie ook dansen is. Vooral gewoon samen mooi en op een leuke manier dansen en genieten. Samen lessen volgen kan voor mij als de klik er is. Ik woon op de grens Oost-/ begin West- Vlaanderen.

Interesse? Neem dan zeker contact op met Els Voet via els.voet@outlook.com.