×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectFAQBijscholingenDansdocent gezochtDiscoJazz & ModernUrbanLijndansStandard/LatinOverigeDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschapLesmateriaalKoppeldans LijndansJazzdansModernDiscoUrban DanceWedstrijdenG-dansExtra materiaalAan de slag in je dansclubLid worden
4-5-2020 Gezocht: docent verschillende actuele dansstijlen te Boom

Dansstudio Flash te Boom is voor seizoen 2020-2021 nog op zoek naar een lesgever die beschikbaar is op woensdagnamiddag tussen 15 en 19u. 

Dit voor het geven van kinder lessen vooral binnen de stijlen modern en/of klassiek ballet. Ervaring in urban dansstijlen is zeker ook een plus. 

 

Profiel

Je werkt graag met kinderen en brengt hen op een pedagogisch verantwoorde manier de basistechnieken van dans bij. Je staat ook open om mee te werken aan dansshows en andere activiteiten binnen onze club. 

 

Heb je interesse en ben jij de energieke nieuwe leraar die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en cv naar: info@dansstudioflash.be