×
Deze maand nog een heleboel dansvoorstellingen aan korting in STUK, Leuven
Aangemaakt op: 2019-04-17

Deze maand kan je nog gaan kijken naar onder meer:

23 april: By getting one’s hands dirty – Varinia Canto Vila

"In by getting one’s hands dirty laat Varinia Canto Vila zich inspireren door collage-principes. Twee vrouwelijke performers gaan in interactie met elkaar en met de objecten op scène, maar worden daarin telkens onderbroken. In die momenten van ‘onhandigheid’ proberen ze onze alledaagse relatie tot objecten op te heffen en te ontdoen van hun functionaliteit." 
23 april: Rasp Your Soul – Kat Válastur/Hau

"Met Rasp Your Soul zet de Griekse choreografe Kat Válastur mythologie in als hulpmiddel om hedendaagse vragen te beantwoorden. Ze gaat daarvoor een samenwerking aan met de performer Enrico Ticconi en de beeldend kunstenaar Leon Eixenberger. We zien een hedendaags mythisch wezen in een ondefinieerbare ruimte. Zitten we in het heden, het verleden of de toekomst? Zien we een mens, een dier of een cyborg?" 

23 april: Melodies are so far my best friend – Price

"PRICE – het alter ego van Mathias Ringgenberg – is een queer hybride personage. Hij belichaamt de emotionele desoriëntatie van een generatie die met massacultuur, neoliberalisme en het alomtegenwoordige internet opgroeide. Als we steeds meer, sneller en oppervlakkiger taal consumeren, kunnen we dan nog instinctief en emotioneel met taal omgaan?"

25 april: Trrr – Thiago Granato

"Uit Trrr spreekt het verlangen naar een wereld waarin het verleden zich voor ons en de toekomst zich achter ons situeert. Een zone waarin archaïsche entiteiten zich kunnen manifesteren, zoals ze nooit eerder gehoord en gezien zijn. Voortgestuwd door een intrigerende soundscape beweegt een lichaam simultaan voor- en achteruit en exploreert al vergeten of onontgonnen terrein. Een bevreemdende, hallucinatoire trip."

26 april: Blab – Sonja Jokiniemi

"Net zoals de surrealisten zich lieten inspireren door de grillige wereld van het onbewuste, zuigt Blab je mee in die eigenzinnige wereld, met zijn associatieve logica, los van elke norm. Fallussymbolen, zachte vormen en andere dubbelzinnige objecten, vervaardigd uit textiel, haar, latex en kettingen, liggen bezaaid over de scène en vormen een veelkleurig landschap. Onhandige figuren lijken verstrikt in hun driften."
Tickets bestellen

Voorwaarden:
  • lid zijn van Danssport Vlaanderen (je lidkaart wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole); 
  • je tickets online bestellen via www.stuk.be/nl/programma/dans of aan de kassa aan het STUK Onthaal
Opgelet: neem zeker je lidkaart mee naar de voorstelling, want die wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole. 

Bestellen:  
  • Om van de korting te kunnen genieten, vul je bij het online reserveren van je tickets de promotiecode STUKdanst18-19 in; 
  • Als je tickets koopt aan de kassa, dan toon je je lidkaart van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. 
Gezien de korting enkel geldt voor leden, kun je slechts 1 kortingsticket per lidkaart bestellen. Wil je met verschillende personen naar een voorstelling gaan kijken, moeten ze allemaal lid zijn van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. Voor niet-leden kun je daarnaast uiteraard ook tickets bestellen aan het gewone tarief.