×
Voor 7 naar (B) van Siamese Cie
Aangemaakt op: 2019-03-20

Dankzij de samenwerking tussen het cultureel centrum van Diest en Danssport Vlaanderen kan je als lid dit jaar (seizoen 2018-2019) genieten van korting op alle dansvoorstellingen die georganiseerd worden door CC Diest. Zo betaal je voor die voorstellingen maar € 7.

Zo kun je op dinsdag 30 april gaan kijken naar (B) van Siamese Cie:

De makers van de fenomenale dansvoorstelling ‘Badke’ zijn terug met een nieuwe danstheaterproductie. In (B) sleuren Koen Augustijnen en Rosalba Torres Guerrero het publiek diep mee in hun fascinatie voor zowel de kunst van het boksen als voor de danskunst in zijn hedendaagse veelvormigheid. 

Waar de danskunst voor het publiek uitdrukking geeft aan vele menselijke emoties doet de bokssport dat in de publieke gewelddadige intimiteit tussen twee topatleten.

Siamese Cie is een energieke, uitputtende en snoeiharde ode aan het boksen, de dans en het leven. De choreografieën en scènes dragen volle warmte voor de strompelende, sukkelende mensheid uit. Met aandacht voor de dagdagelijkse opeenvolgende rondes van een nooit eindigend gevecht: om in leven te blijven en om, ondanks alles en steeds opnieuw, dat leven zin te blijven geven. 


Tickets bestellen

Tickets reserveren doe je als volgt:

je mailt naar tickets@ccdiest.be om tickets te reserveren en vermeldt daarbij hoeveel tickets je wilt reserveren en voor welke voorstelling(en)
o Indien mogelijk voeg je ook een scan van je lidkaart toe aan de mail (zie verder);
je ontvangt van CC Diest vervolgens een mail met de betalingsgegevens;
je betaalt de tickets en vervolgens kun je:
o je tickets afhalen aan de avondkassa (op vertoon van je lidkaart);
o ofwel, indien je een scan van je lidkaart hebt meegestuurd met je reservering, krijg je na betaling een link toegestuurd waar je je tickets kunt
   downloaden.