×
Een dansvoorstelling zien in STUK? Maak gebruik van onze korting
Aangemaakt op: 2019-02-18

Ook dit seizoen krijg je als lid van onze federatie weer korting op alle dansvoorstellingen in STUK (Leuven). Zo kun je in april onder meer gaan kijken naar:


Dinsdag en woensdag 2 en 3 april: From Molenbeek with Love (Yassin Mrabtifi)

"From Molenbeek with Love is de eerste voorstelling van Yassin Mrabtifi. Dans is zijn taal. Met een eigenzinnige mélange van hiphop, voguing, hedendaagse dans en stand-upcomedy knoopt hij een gesprek aan over maatschappij, identiteit, kunst en zijn thuisgemeente Molenbeek. Al dansend probeert Mrabtifi zijn bijeen gepuzzelde identiteit te deconstrueren en opnieuw op te bouwen. Hoe de buiten-wereld hem ziet, plaatst hij naast hoe hij gezien wil worden."Dinsdag 23 april: Rasp Your Soul (Kat Válastur)

"Met Rasp Your Soul zet de Griekse choreografe Kat Válastur mythologie in als hulpmiddel om hedendaagse vragen te beantwoorden. We zien een hedendaags mythisch wezen in een ondefinieerbare ruimte. Zitten we in het heden, het verleden of de toekomst? Zien we een mens, een dier of een cyborg? De bewegingen dragen sporen van de digitale, kapitalistische cultuur en transformeren onder impuls van de omgeving voortdurend, tot het bijna mantra’s worden."Donderdag 25 april: Blab (Sonja Jokiniemi)

"De Finse danseres en choreografe Sonja Jokiniemi laat je onderdompelen in de wereld die voorafgaat aan taal. Betekenis is er nog niet en onze (seksuele) driften kunnen zich vrij en onbeperkt laten gelden. Net zoals de surrealisten zich lieten inspireren door de grillige wereld van het onbewuste, zuigt Blab je mee in die eigenzinnige wereld, met zijn associatieve logica, los van elke norm."


Tickets bestellen

Voorwaarden:
  • lid zijn van Danssport Vlaanderen (je lidkaart wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole); 
  • je tickets online bestellen via www.stuk.be/nl/programma/dans of aan de kassa aan het STUK Onthaal
Opgelet: neem zeker je lidkaart mee naar de voorstelling, want die wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole. 

Bestellen:  
  • Om van de korting te kunnen genieten, vul je bij het online reserveren van je tickets de promotiecode STUKdanst18-19 in; 
  • Als je tickets koopt aan de kassa, dan toon je je lidkaart van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. 
Gezien de korting enkel geldt voor leden, kun je slechts 1 kortingsticket per lidkaart bestellen. Wil je met verschillende personen naar een voorstelling gaan kijken, moeten ze allemaal lid zijn van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. Voor niet-leden kun je daarnaast uiteraard ook tickets bestellen aan het gewone tarief.