×
Meer dan 500 streetdansers op wedstrijd in Herzele
Aangemaakt op: 2019-02-18

Nu zondag organiseren dansschool Move It uit Herzele en dansfederatie Danssport Vlaanderen in sporthal Steenoven in Herzele de 4e selectiewedstrijd streetdance van het seizoen. Tijdens die wedstrijd nemen de dansers het tegen elkaar op om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap Streetdance van 28 april in Merksem.

Nu zondag kun je in sporthal Steenoven in Herzele gaan kijken naar een streetdancespektakel: 525 dansers uit heel Vlaanderen nemen het dan tegen elkaar op in de 4e, en voorlaatste, selectiewedstrijd streetdance van het seizoen. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf 8 dansers).

Streetdance is een verzamelnaam voor de urban dansstijlen, zoals popping, house, wacking, breakdance. De wedstrijd in Herzele wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool Move It uit Herzele. De deuren gaan open om 9 u.; de wedstrijd zelf start om 10 u. en duurt tot ongeveer 16.45 u. De inkomprijs is € 5.

Perscontact:
Jolien Jacobs
014 71 10 35


Download documenten :
Foto 1
Foto 2
Meer info over de wedstrijd