×
Ga de komende weken met korting naar dansvoorstellingen in De Spil, Roeselare
Aangemaakt op: 2018-10-03


Dankzij de samenwerking tussen cultureel centrum De Spil in Roeselare en Danssport Vlaanderen kan je als lid dit jaar (seizoen 2018-2019) genieten van korting op alle dansvoorstellingen die georganiseerd worden in De Spil.

Dat is onder meer het geval voor deze voorstellingen de komende weken:

Giselle van Balleto di Roma (IT) op zaterdag 20 oktober

Het vermaarde Balletto di Roma liet twee hedendaagse choreografen los op het romantische ballet ‘Giselle’ uit 1841. Serussi en Haring tekenen samen voor een indrukwekkende herinterpretatie van dit verhaal, waarin de oude liefdestragedie tussen een graaf en een boerenmeisje plaatsmaakt voor herkenbare relatieworstelingen. 
> Lees meer.


Cartoon van Cie Anton Lachky op zondag 28 oktober

Dit surrealistische, feestelijke danssprookje tovert een glimlach op het gezicht van de hele familie. Vier personages vertonen een zotte draaikolk van dans, muziek en spelletjes. 
> Lees meer.


Poetic Machine van Cie Monica /Sarah Bostoen op zaterdag 17 november

Sarah Bostoen verbeeldt met Poetic Machine de macht en onmacht van het brein. In deze atypische solo voorstelling onderzoekt ze de betekenis van de blik. De tekst ‘4.48 Psychosis’ van Sarah Kane is bron van inspiratie. We zien het openbreken van een ziel in verschillende ontmenselijkte creaturen. Zijn we ook wie we laten zien?
> Lees meer.


Hoe bestellen?

Op de website van De Spil vind je een overzicht van al die voorstellingen. 

Je kunt dan online of via de telefoon (op 051 265 700) tickets bestellen voor de dansvoorstelling waar je naartoe wilt gaan en je geniet op vertoon van je lidkaart van Danssport Vlaanderen van het reductietarief.