×
BelgiŽ valt in de prijzen tijdens Diamond Cup Antwerpen
Aangemaakt op: 2018-02-12
Afgelopen weekend vond niet minder dan de wereldbekende Diamond Cup in Antwerpen plaats. Vele dansers van over de hele wereld gespecialiseerd in standard & latin waren aanwezig en streden voor een plek in de ranking.


Dat weekend op zondag 11 februari heeft o.a. de categorie Senior Latin plaatsgevonden. Opmerkelijk zijn de fantastische prestaties van de 2 Belgische koppels. Niet alleen bij  Latin, maar ook Standard viel België in de prijzen!

In de categorie Senior 1, Latin ging de 3de plaats uit naar een Belgisch koppel! Met maar liefst 288 punten veroverde het danspaar deze mooie plek op het podium. Een hele prestatie voor het DSV-OLDA paar Michael Horstmann & Denise Heller! Felicitaties van heel België!

In de categorie Senior IV Standard, ging ook de 3de plaats uit naar een Belgisch koppel! Ook hier een verdiende plaats en een fantastische prestatie voor het paar Paul Vandenrul & Nini Kuypers! Gefeliciteerd!

De Diamond Cup heeft 3 categorieën opgedeeld onder Youth, Junior II en Senior I zowel voor Standard als voor Latin. Nieuwsgierig naar de gehele ranking? Of wil je een kijkje nemen op de website? Klik dan op deze link. De resultaten van de categorie Senior IV Standard vind je op deze link