×
-
Twee voorstellingen voor de prijs van één in De Warande, Turnhout
Aangemaakt op: 2017-12-06
Ook dit seizoen werken we weer samen met De Warande, Turnhout, waardoor je als lid van onze federatie korting krijgt op dansvoorstellingen in De Warande.
Zo kun je op woensdag 17 januari bijvoorbeeld gaan kijken naar Almost Alive van Sabine Molenaar en Tide van Bára Sigfúsdóttir. Als lid van onze federatie geniet je van de abonnementsprijs.

Op één avond presenteren we in de Kuub twee danssolo’s van jonge, internationale choreografen die allebei in residentie waren in de Houten Zaal van de Warande. Zowel de Nederlandse Sabine Molenaar als Bára Sigfúsdóttir dansten in het verleden bij gerenommeerde gezelschappen. Sinds een aantal jaar maken ze ook eigen werk: solo’s die ze zelf dansen.

Almost Alive

Elke dag komt er een spervuur aan informatie en indrukken op ons af. Soms wil je die niet-aflatende stroom prikkels stopzetten. In ‘Almost Alive’ bevraagt Sabine Molenaar wat nodig is om je eigen leven in handen te houden. En wat gebeurt er als je de turbulentie van het alledaagse de rug toekeert en een tijd- en grenzeloze wereld betreedt?

Tide

Twee performers, twee lichamen worden langzaam tot elkaar aangetrokken. Ze beginnen een delicaat spel van muziek en beweging. Geluid en beweging beïnvloeden elkaar zoals het getij. 'TIDE' is een voorstelling die je niet alleen waarneemt met de ogen en de oren, maar ook opneemt door je huid en je hele wezen.

Info & tickets: via de website van De Warande

Meer informatie over hoe gebruik te maken van de kortingen bij De Warande, vind je bij onze ledenvoordelen.