×
-
746 dansers veroveren De Mixx in Herselt tijdens Vlaams Kampioenschap Streetdance
Aangemaakt op: 2017-05-08
Turnhout, 8 mei 2017. Afgelopen zondag werd in Herselt het Vlaams Kampioenschap Streetdance georganiseerd. De dansers streden er niet enkel voor de titel van Vlaams Kampioen, maar ook voor een plek op het Belgisch Kampioenschap Streetdance van 14 mei.

Dansstudio Bouger uit Herselt stond dit weekend in voor de organisatie van het Vlaams kampioenschap Streetdance en leidde het geheel in goede banen. 

De grote winnaars van dit weekend waren de dansscholen JayBeeS Dancers uit Turnhout, Dance Unlimited uit Antwerpen en Dansstudio DiLuna uit Kapellen. JayBeeS Dancers behaalde maar liefst 9 overwinningen, 3 tweede plaatsen en 3 derde plaatsen. Dance Unlimited ging naar huis met 4 overwinningen, 4 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen. DiLuna kaapte 2 eerste plaatsen, 3 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen weg. Deze dansers mogen zich nu Vlaamse Kampioenen noemen. Het was dus een spannende wedstrijd met sterke dansers.

Veel tijd om te genieten van hun resultaten hebben de dansers echter niet: nu zondag al staan de Belgische Kampioenschappen Streetdance gepland in Gent. De hele topklasse en iedereen die een eerste of tweede plaats behaalde op het VK mag hier deelnemen. 


Perscontact:

Astrid Van Eyndhoven
jolien@danssportvlaanderen.be
014 71 10 35

Download documenten :
Foto streetdance groep
Foto streetdance duo
Foto streetdance solo
Praktische informatie VK streetdance
Uitslag VK streetdance
Deelnemers BK streetdance
Vlaamse kampioenen Streetdance