×
-
Vlaams Kampioenschap Streetdance in Herselt
Aangemaakt op: 2017-05-03
Turnhout, 3 mei 2017. Nu zondag vindt in Herselt het Vlaams Kampioenschap Streetdance plaats. De dansers strijden er niet enkel voor de titel van Vlaams Kampioen, maar ook voor een plek op het Belgisch Kampioenschap Streetdance van 14 mei in Gent.

Dansstudio Bouger uit Herselt organiseert nu zondag het Vlaams Kampioenschap Streetdance in VTC De Mixx in Herselt. Aan dat kampioenschap mogen enkel de dansers en dansgroepen deelnemen die gedurende het seizoen voldoende selecties hebben behaald. In totaal zullen er zondag zo 82 solo’s (1 danser), 57 duo’s (2 dansers) en 58 groepen (vanaf 5 dansers) strijden voor de titel van Vlaams Kampioen in de verschillende disciplines.


De inzet van de Vlaamse Kampioenschappen beperkt zich echter niet tot die titel: de dansers kunnen zich namelijk zondag ook nog kwalificeren voor het Belgisch Kampioenschap Streetdance. Aan dat Belgisch Kampioenschap mogen namelijk enkel de dansers uit de topklassen én de Vlaamse Kampioenen en vicekampioenen uit de start- en middenklassen deelnemen. De dansers zullen dus zondag hun beste niveau moeten halen om daarin te slagen.


Praktisch:

Zondag 7 mei, van 9 u. tot 19 u.

Vrijetijdscentrum De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt

Inkom: € 4 (kinderen jonger dan 8 jaar: gratis)

Meer informatie: www.danssportvlaanderen.be 

Download documenten :
Timing VK street
Uitnodiging VK street
Foto duo street
Foto groep street
Foto solo street