×
-
849 dansers op laatste selectiewedstrijd disco in Roeselare
Aangemaakt op: 2017-04-03
Turnhout, 3 april 2017. Afgelopen zondag organiseerde dansschool Hypnosis uit Roeselare een wedstrijd disco in de SES-hal. 849 dansers uit heel Vlaanderen gaven er het beste van zichzelf. Het meeste succes was weggelegd voor Dansstudio Shake uit Westerlo, Life Danscenter uit Izegem en Dance Passion uit Ruddervoorde.

849 dansers uit heel Vlaanderen verzamelden afgelopen zondag in de SES-hal in Roeselare voor de laatste selectiewedstrijd disco van het seizoen. Disco is een atletische dansstijl, die hoofdzakelijk snelle, krachtige en afgelijnde bewegingen bevat en wordt gedanst op up-tempomuziek. De dansers namen het tegen elkaar op in de categorieën solo, duo, small group en formatie, in de hoop de overwinning weg te kapen en zich te kwalificeren voor het Vlaams kampioenschap.

Het was een spannende wedstrijd, waarbij de organiserende dansschool Hypnosis met 1 tweede en 1 derde plaats aan de haal ging. Dansstudio Shake uit Westerlo, Life Danscenter uit Izegem en Dance Passion uit Ruddervoorde vielen het vaakst in de prijzen. Dansstudio Shake behaalde maar liefst 5 overwinningen, 2 tweede plaatsen en 3 derde plaatsen en was daarmee de grote winnaar van de dag. Life Danscenter behaalde 5 overwinningen, 2 tweede plaatsen en een derde plaats en Dance Passion ging naar huis met 3 overwinningen, 3 tweede plaatsen en een derde plaats.

De volgende afspraak voor de dansers is het Vlaams kampioenschap disco van 30 april in Leuven. Daar kunnen ze ook meteen een selectie verzilveren voor het Belgisch kampioenschap van 14 mei in Gent.

Contactpersoon:

Jolien Jacobs

jolien@danssportvlaanderen.be

014 71 10 35

Download documenten :
Foto discoteam
Foto discosolo
Foto discoduo
Uitslag wedstrijd
Praktische info wedstrijd