×
-
359 dansers voor wedstrijd jazzdance, modern en showdance in Kapellen
Aangemaakt op: 2017-03-20
Turnhout, 20 maart 2017. Afgelopen zondag organiseerde dansstudio DiLuna de derde wedstrijd jazzdans, showdance en modern in de gemeentelijke sporthal Putte, Kapellen. 359 dansers uit heel Vlaanderen gaven er het beste van zichzelf. Het meeste succes was weggelegd voor dansscholen S-Pression uit Eeklo, Hal26 uit Gent en Body Fit uit Poperinge.

359 dansers uit heel Vlaanderen verzamelden afgelopen zondag in de gemeentelijke sporthal Putte, Kapellen voor de derde danswedstrijd jazzdans, modern en showdance van dansfederatie Danssport Vlaanderen. De voorbije seizoenen waren er al wedstrijden showdance, maar voor het eerst kunnen de dansers dit seizoen ook deelnemen aan wedstrijden jazzdans en modern. De dansers namen het daarbij tegen elkaar op in de categorieën small groups en formaties.

Het was een interessante wedstrijd, waarbij de organiserende dansstudio DiLuna met 1 overwinning, 2 tweede plaatsen en een derde plaats aan de haal ging. Dansscholen S-Pression uit Eeklo, Hal26 uit Gent en Body Fit uit Poperinge vielen het vaakst in de prijzen. Dansschool S-Pression behaalde maar liefst 3 overwinningen, dansschool Hal26 behaalde 2 overwinningen en een tweede plaats en dansschool Body Fit ging naar huis met 2 overwinningen.

De wedstrijd in Kapellen was voor de dansers de laatste voorbereidingswedstrijd op het Vlaams kampioenschap jazzdans, modern en showdance van zaterdag 29 april in Leuven. Dat kampioenschap wordt dan ook meteen het allereerste officiële Vlaams kampioenschap voor de stijlen jazzdans en modern.

Perscontact:

Jolien Jacobs

jolien@danssportvlaanderen.be

014 71 10 35

Download documenten :
Uitslag wedstrijd
Foto jazzdansformatie
Foto moderne small group
Foto moderne formatie
Foto showdance small group
Foto showdance formatie
Praktische info wedstrijd