×
-
Nu vrijdag voor maar 15 naar "In Spite Of Wishing And Wanting" van Ultima Vez/Wim Vandekeybus in Kortrijk
Aangemaakt op: 2016-09-21
Als lid van Danssport Vlaanderen kun je nu vrijdag 23/09 voor maar 15 gaan kijken naar "In Spite Of Wishing And Wanting" van Ultima Vez/Wim Vandekeybus in Schouwburg, Kortrijk.

"In maart 1999 slaat ‘In Spite of Wishing and Wanting’ in als een bom. Wim Vandekeybus maakt voor het eerst een voorstelling over een oerverlangen in een wereld met enkel mannen: tien dansers. Woest, wild, speels en naïef. Bevreemdende filmbeelden wisselen dansfragmenten af, ondersteund door de sensuele soundtrack van David Byrne, frontman van de cultgroep Talking Heads. Zijn bezwerende muziek gaat op een directe manier de confrontatie aan met beweging.

De danssequenties vloeien over in monologen rond angst, verlangen naar geborgenheid en de magie van de slaap. De angst om het bezit te worden van iets of iemand heeft ook een andere zijde: het verlangen in iets of iemand anders te transformeren. Angst, verlangen, dromen en nachtmerries zijn kernbegrippen in deze voorstelling. In 2016 zet een volledig nieuwe cast deze wereldtopper opnieuw op het podium."

Meer informatie over het bestellen van tickets vind je hier. Bekijk nu al een fragment: