×
-
Korting op dansvoorstellingen in STUK, Leuven
Aangemaakt op: 2016-09-09
Als lid van Danssport Vlaanderen krijg je korting op de dansvoorstellingen in STUK, Leuven.

Dankzij onze samenwerking met STUK, Leuven genieten onze leden van een korting voor zowel de dansvoorstellingen in STUK, als de dansvoorstellingen die onder de noemer 'dubbeldans' in 30CC/Schouwburg geprogrammeerd worden. Enige uitzondering zijn de dansvoorstellingen die deel uitmaken van het gezinsfestival 'Rode Hond' (daarvoor is er een eenheidsprijs).

Voorwaarden om van de korting te genieten:

Gezien de korting enkel geldt voor leden, kun je slechts 1 kortingsticket per lidkaart bestellen. Wil je met verschillende personen naar een voorstelling gaan kijken, moeten ze allemaal lid zijn van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. Voor niet-leden kun je daarnaast uiteraard ook tickets bestellen aan het gewone tarief.

Om van de korting te kunnen genieten, vul je bij het online reserveren van je tickets (zie beeld hieronder) de promotiecode DSV1617 in en dan klik je op GO. Vervolgens kun je bij de soorten tickets het ticket Danssport Vlaanderen kiezen en krijg je de kortingsprijs. Je kunt dan je reservatie verder afwerken. Als je tickets koopt aan de kassa, dan toon je je lidkaart van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting.

Opgelet: neem zeker je lidkaart mee naar de voorstelling, want die wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole.