×
-
TADA zoekt gastdocenten voor dansworkshops met kansarme kinderen
Aangemaakt op: 2016-07-12
ToekomstATELIERdelAvenir (TADA) organiseert in oktober dansworkshops voor kinderen uit kansarme buurten in Brussel en zoekt daarvoor gastdocenten:

Wilt u de kinderen van Sint-Joost wegwijs maken in de wereld van dans? 

Geef praktijkles aan de kinderen van ToekomstATELIERdelAvenir (alias TADA *) en deel uw expertise en ervaring. 

 

Als gastdocent introduceert u kinderen van tien tot veertien uit kansarme buurten in Brussel tot de danswereld. Op 8 oktober leren de TADA-kinderen (een aanzet tot) dansen, waarna ze op 15 oktober zelf een choreografie maken en opvoeren. Ook krijgen ze een inkijk in uw beroepsleven als danser, docent dans en/of choreograaf. 

Zo ontdekken ze uw passie, zichzelf en de wereld. 

 

Hebt u interesse en tijd om de knepen van uw vak te delen met de kinderen van TADA? Neem als gastdocent deel aan onze lessenreeks Performing Arts op zaterdag 8 en/of 15 oktober van 9.45u tot 14.45u. Ter voorbereiding bent u welkom op een meeting met andere gastdocenten.

 

Bezorg me uw telefoonnummer en ik leg u graag uit hoe u opnieuw rolmodel wordt voor de TADA-kinderen.

 

Hartelijke groeten

Maarti

maarti@toekomstatelierdelavenir.com


 * De VZW TADA biedt aanvullend, motivatiegericht en maatschappij-oriënterend zaterdagonderwijs aan honderden kinderen van tien tot veertien uit Brusselse socio-economische aandachtswijken.

Elke zaterdag van het schooljaar – gedurende drie schooljaren – krijgen de TADA-leerlingen praktijkles van bevlogen professionals –vrijwilligers– uit allerlei domeinen van de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld van ondernemers, ingenieurs, koks of kunstenaars. 

Meer weten?