×
-
Zet de deuren van je dansclub/dansschool open tijdens de Maand van de Sportclub
Aangemaakt op: 2016-07-11
Van 1 tot en met 30 september is het Maand van de Sportclub. Een maand waarin sportclubs voor één of meerdere dagen hun deuren openen om het grote publiek kennis te laten maken met hun sport.

De maand van de sportclub is hét moment om het grote publiek te laten kennismaken met jouw dansclub/dansschool. Daarom roepen we onze dansclubs/dansscholen op om deel te nemen aan de Maand van de Sportclub en om hun deuren open te zetten op een zo origineel mogelijke manier.

Wil je deelnemen, dan kun je gratis promotiemateriaal (beachflags, spandoeken, opdrukaffiches en – folders, …) aanvragen bij de gemeentelijke sportdienst en ook je gepland initiatief via de sportdienst laten registreren of via de website van Sportersbelevenmeer.  De activiteit komt dan automatisch terecht in de centrale Uit-databank (mits gebruik van de tag: mvds). Neemt je gemeentelijke sportdienst niet deel aan de actie, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de provinciale Promotiediensten van Sport VlaanderenJe kunt natuurlijk ook je eigen posters maken via deze link.

Maar er is meer...

Dit jaar daagt Sport Vlaanderen (Bloso) de sportfederaties en hun clubs uit om een ongeziene, originele activiteit te organiseren waarbij beleving centraal staat. Uit de ingestuurde initiatieven selecteert Sport Vlaanderen de 5 leukste. Die worden dan niet enkel financieel ondersteund door Sport Vlaanderen (tot € 1000), maar krijgen ook bezoek van een cameraploeg. De beelden zullen gebruikt worden op de sociale media van Sport Vlaanderen en in de promotiecampagne van de Maand van de Sportclub 2017.

Heeft jouw dansclub/dansschool een supertof, origineel idee dat ze wil realiseren?

Stuur dan onderstaand formulier ingevuld op naar jolien@danssportvlaanderen.be! Wij selecteren het leukste voorstel voor de kandidatuur bij Sport Vlaanderen. Ideeën insturen kan tot 5 augustus.

Inspiratie nodig? Bekijk wat TC Heusden, GC Witbos en Surfer’s Paradise in mei hebben gedaan.

Download documenten :
Kandidatuur activiteit