×
-
GEZOCHT : edelfiguratie dansers nachtclub (m/v - 16-28j) film RATTRAPAGE - Summer Festival te Antwerpen
Aangemaakt op: 2016-06-27
Op 1 juli starten de opnames in België van de franse komedie “RATTRAPAGE” van regisseur Tristan Séguéla (bekend van “16 ans ou presque”) met in de hoofdrollen Anthony Sonigo (bekend o.a. van L’Immortel, Les Infidèles, Camille Redouble) en Jimmy Labeeu (bekend van hilarische You Tube filmpjes). Het castingbureau Xtraz zoekt daarvoor enkele dansers.

GEZOCHT: edelfiguratie dansers nachtclub (m/v - 16-28j) film RATTRAPAGE – Summer Festival te Antwerpen

                                      

Op 1 juli starten de opnames in België van de franse komedie “RATTRAPAGE” van regisseur Tristan Séguéla (bekend van “16 ans ou presque”) met in de hoofdrollen Anthony Sonigo (bekend o.a. van L’Immortel, Les Infidèles, Camille Redouble) en Jimmy Labeeu (bekend van hilarische You Tube filmpjes).

 

De film vertelt het verhaal van Guillaume, Ali, en Dylan, die op de uitslag van hun baccalaureaat wachten. Ze zijn zo zeker deze te behalen dat ze voorzien hebben om dit de volgende dag op het “Summer Festival” te gaan vieren.

Maar, ramp!, in tegenstelling tot Ali en Dylan behaald Guillaume zijn bac niet en moet hij 3 dagen later een mondeling herexamen afleggen. Alleen is Guillaume de enige met een rijbewijs…

Tegen alle verwachtingen in kunnen zijn vrienden kunnen hem toch overtuigen om naar het festival te gaan.

Begint dan voor de 4 tieners een weekend vol avonturen en dolle streken die hen zal doen inzien dat ze allemaal, op hun eigen manier, iets in te halen hadden…

 

XtraZ is op zoek naar jonge ervaren dansers (m/v) tussen de 16 en 28 jaar, die op moderne nachtclub muziek kunnen dansen, d.w.z. “techno”, “electro”, “house”, “dance”,…

 

De opnames gaan door op een bestaand festival, namelijk het “Summer Festival” in Antwerpen (zie http://www.summerfestival.be/)

Je zal dus tijdens het festival figureren, binnen een leuk decor maar vergeet niet dat het desondanks een werkplaats blijft…

 

De opnames gaan door op VRIJDAG 1, ZATERDAG 2 en ZONDAG 3 JULI te Antwerpen.

Let op: je dient de 3 dagen VOLLEDIG beschikbaar te zijn, zeker tot rond 22u-22u30 gezien de concrete opnameplanning nu nog niet gekend is.

Afhankelijk van die planning zou je 1 of meerdere dagen meedraaien.

Hou rekening met mogelijke lange opnamedagen van +/- 14u.

Er is een vergoeding voorzien van 75 euro/persoon/dag. Dit is inclusief vervoersonkosten.

 

Indien je vrij en geïnteresseerd bent, stel je dan kandidaat door DRINGEND een mail te sturen naar film@xtraz.be met vermelding ‘DANSERS’ en opsomming van volgende gegevens:

- naam en voornaam

- adres (straat, postcode + gemeente)

- gsm nr°

- leeftijd – geboortedatum

- maten: lengte, confectiemaat, borstomtrek, taille, heupomtrek en schoenmaat

- minimum 2 foto’s : 1 totaal + 1 close-up. Indien je tatoeages hebt, graag ook foto’s van je tattoos doorsturen.

- je ervaring met dans en moderne nachtclub muziek in het bijzonder. Indien je over een video opname van jezelf beschikt waar je techno, electro, house, … danst mag je dit zeker doorsturen. De opname mag gerust met een gsm opgenomen zijn.

 

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Meer informatie over XtraZ kan je vinden op www.xtraz.be