×
-
Walsen in het park tijdens Brasschaat Klassiek op 16 juli
Aangemaakt op: 2016-05-23
Op zaterdag 16 juli heeft in het park van Brasschaat het openluchtfestival Brasschaat Klassiek plaats.. Als finale van het festival wordt er dit jaar ook een klassiek walsbal georganiseerd. Il Novecento (bekend van de Night Of The Proms) speelt een uur lang de mooiste walsen uit het klassieke repertoire.

Op zaterdag 16 juli 2016 heeft in het park van Brasschaat het openluchtfestival Brasschaat Klassiek plaats. Zoals de naam het zelf zegt wordt er schitterende klassieke muziek opgevoerd. Ook brengen enkele van Vlaanderen’s beste operastemmen een aantal van de mooiste aria’s uit de muziekgeschiedenis. Dit jaar zal als grootse finale van het festival een klassiek walsbal georganiseerd worden. Il Novecento, het fameuze orkest van de Night Of The Proms en zijn dirigent Robert Groslot, zullen gedurende ongeveer 1 uur prachtige walsen spelen uit het klassieke repertoire.

Het is de bedoeling dat dit initiatief uitgroeit tot het grootste openlucht walsbal van Europa en eigenlijk van de wereld. Dus aan al wie wil walsen onder de sterrenhemel van juli, in één van de mooiste parken van Vlaanderen, begeleid door één van de bekendste klassieke orkesten van Europa: zorg dat u erbij bent. Info via www.brasschaatklassiek.be.

Alle dansers zitten samen in 1 blok. Er zullen vele supergezellige kraampjes staan met lekkere hapjes en heerlijke drankjes. Het wordt een belevenis. ATV en TVL zullen uitgebreid verslag doen van dit evenement en wellicht zullen ook VTM en VRT niet wegblijven wanneer honderden koppels over de grote dansvloer (ca. 1.000 m²) zweven in het park van Brasschaat.

Praktisch : 16 juli 2016 – Kasteel van Brasschaat

Tickets: http://www.teleticketservice.com/tickets/2015-2016/brasschaat-klassiek of 070/345.345

P.S.: De dansers bestellen het best tickets in BLOK E, de blauwe zone. Die stoelen blijven staan wanneer de dansvloer wordt vrijgemaakt.