×
-
Persbericht: Danscenter Time-Out grote winnaar op danswedstrijd in Arendonk
Aangemaakt op: 2016-02-15
Turnhout, 15 februari 2016. Afgelopen zondag 14 februari organiseerden Danssport Vlaanderen en de Turnhoutse dansclub JayBeeS Dancers een danswedstrijd in Arendonk. In die wedstrijd ging danscenter Time-Out uit Herentals met de meeste prijzen lopen: ze behaalde maar liefst 11 medailles, waaronder 6 overwinningen.

Discodansers uit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant namen het afgelopen zondag in Arendonk tegen elkaar op om een selectie te behalen voor de Vlaamse kampioenschappen disco in april. Daarbij kwam het Herentalse danscenter Time-Out als overwinnaar uit de bus, met 6 overwinningen, 3 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen. Dansclub Danzanya uit Wespelaar volgde als tweede, met 5 eerste plaatsen, 1 tweede en 1 derde en de top 3 werd vervolledigd door JayBeeS Dancers uit Turnhout, met 3 overwinningen, 2 tweede plaatsen en 1 derde.

De deelnemers namen het tegen elkaar op in de dansstijl disco. Dat is een dansstijl die veel snelle, krachtige en afgelijnde bewegingen bevat en die gedanst wordt op up-tempomuziek. In totaal waren er zondag 494 deelnemers, die samen goed waren voor 722 deelnames in drie verschillende categorieŽn: solo (waarbij de danser alleen danst), duo (waarbij 2 dansers samen dansen) en team (waarbij minstens 7 dansers samen dansen). Er waren zondag 118 soloís, 65 duoís en 22 teams te zien.

Perscontact:

Jolien Jacobs

jolien@danssportvlaanderen.be

014 71 10 35

Download documenten :
Uitslagen wedstrijd
Praktische info wedstrijd
Timing wedstrijd
Foto discoduo
Foto discoteam