×
-
Belangrijke regionale danswedstrijd in Langemark
Aangemaakt op: 2015-11-09
Turnhout, 9 november 2015. Nu zondag 15 november gaat in Langemark een danswedstrijd disco door. Dansers uit Oost- en West-Vlaanderen zullen daar hun nieuwe choreografieŽn voorstellen en het tegen elkaar opnemen om een selectie te behalen voor het kampioenschap in april.

De wedstrijd van zondag wordt georganiseerd door sportfederatie Danssport Vlaanderen en Dansschool Donatha uit Langemark en gaat door in de sporthal ĎOC den Tapí. De deelnemers nemen het daar tegen elkaar op in de dansstijl disco. Dat is een dansstijl die veel snelle, krachtige en afgelijnde bewegingen bevat en die gedanst wordt op up-tempomuziek.

In totaal zullen er zondag 552 deelnemers zijn, die samen goed zijn voor 779 deelnames in drie verschillende categorieŽn: solo (waarbij de danser alleen danst), duo (waarbij 2 dansers samen dansen) en team (waarbij minstens 7 dansers samen dansen). Voor de dansers is het een belangrijke wedstrijd: de dansers uit Oost- en West-Vlaanderen die niet hebben deelgenomen aan de eerste discowedstrijd op 18 oktober, moeten een selectie halen op de wedstrijd in Langemark om nog te kunnen deelnemen aan het kampioenschap in april.

Perscontact:

Jolien Jacobs

jolien@danssportvlaanderen.be

014 71 10 35

Download documenten :
Timing wedstrijd
Praktische info wedstrijd
Foto discoduo
Foto discoteam