×
-
Doe mee aan de Rodeneuzenactie!
Aangemaakt op: 2015-10-01
Danssport Vlaanderen doet mee aan de rodeneuzenactie. Jij ook?

Op 5 december organiseren VTM en Q-music de Rodeneuzendag: een actie ten voordele van jongeren met psychische problemen, waarbij onder meer rode neuzen verkocht worden.

Danssport Vlaanderen wil die actie graag ondersteunen en organiseert voor haar dansclubs/-scholen een groepsbestelling van rode neuzen: voor elke neus die onze dansclubs/-scholen via ons bestellen, springt Danssport Vlaanderen € 0,5 in. Inschrijven voor die groepsbestelling kan tot donderdag 8 oktober via jolien@danssportvlaanderen.be door de clubnaam, contactpersoon van de club en het aantal neuzen dat de club/school wilt bestellen, door te geven.

Daarnaast gaan we ook voor een groot "rodeneuzenmoment" op onze Dansdag op 11 november! We hebben daarvoor namelijk Jonas Van Geel uitgedaagd om te komen battlen met onze jongste breakdancer. Hopelijk durft hij de uitdaging aan te gaan ;-)

Ook gaan we de slotshow van onze dansdag starten met een massale rodeneuzenchoreo. Het is dan de bedoeling dat alle dansers en toeschouwers hun rode neus opzetten en een korte choreo doen die ter plekke aangeleerd wordt. Hopelijk doet iedereen enthousiast mee!