×
Webinars voor clubbestuurders: omgaan met grensoverschrijdend gedrag in jouw club
Aangemaakt op: 2021-03-24

Na de paasvakantie organiseren we in samenwerking met ICES en Dynamoproject 2 webinars voor clubbestuurders omtrent grensoverschrijdend gedrag. Na die webinars kun je met het thema aan de slag in jouw club: je kunt het thema bespreekbaar maken, een beleid voeren en je weet wat te doen als er iets voorvalt.

Je kunt apart inschrijven voor de webinars, maar je kunt sessie 2 (aanspreekpunt) niet volgen zonder nu of in het verleden sessie 1 (sport met grenzen) gevolgd te hebben.

Het programma:


Het “Sport met grenzen: Vlaggensysteem” is een pakket dat bestaat uit een handleiding en 30 situaties rond grensoverschrijdend gedrag die in de sport voorkomen. Het webinar gaat in op die situaties en is een mix van theorie, tips, voorbeeldcases en eigen aangereikte situaties.Incidenten van grensoverschrijdend gedrag kunnen de werking van je club op zijn kop zetten. Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn dan cruciaal. Tijdens het webinar krijg je info en tools om als aanspreekpersoon (club-API) aan de slag te gaan.Kun je je niet vrijmaken op 20 en 27 april? Of wil je nog extra bijscholingen volgen omtrent ethiek? 
Dan vind je op de website van het Centrum voor Ethiek in de Sport (ICES) een kalender met nog meer bijscholingen!