×
Alternatief voor wedstrijden Disco Small Groups & Formaties
Aangemaakt op: 2021-01-11

Op dit moment hebben we in onze voorlopige wedstrijdkalender nog 2 selectiewedstrijden ingepland voor disco small groups en formaties, nl. op 14 maart en 25 april. Gezien het coronavirus echter sterk aanwezig blijft en er op dit moment nog geen planning is wat betreft versoepelingen voor de sport, hebben we alvast een alternatief klaar voor die wedstrijden van 14 maart en 25 april.

Mochten we tegen dan nog geen groepswedstrijden kunnen organiseren, maar wél solo- (en eventueel duo-) wedstrijden, dan willen op die solo/duo-wedstrijden de clipdance disco ook openstellen voor Juniors en Adults.

Op die manier willen we Juniors en Adults voor wie de stap naar een vrije solo te groot is (omdat ze bijvoorbeeld normaal gezien enkel in team dansen en het dus niet gewoon zijn om een solo te maken), toch de mogelijkheid geven om dit seizoen nog deel te nemen aan onze discowedstrijden.

Concreet:
  • Clipdance disco versie children (137 bpm);
  • Categorieën: Juniors (juniors 1 + juniors 2) en Adults (aduls + adults 2);
  • Geen klassen;
  • Geen promotiepunten;
  • Enkel voor de wedstrijden van 14/3 en 25/4, ALS er geen groepswedstrijden georganiseerd mogen worden, maar wel solowedstrijden (geen contact);
  • Als danser kies je tussen ofwel vrije solo (cf. de ‘gewone’ wedstrijden), ofwel clipdance. Je kunt niet in beide categorieën deelnemen. 
Uiteraard kunnen wij dit nu nog niet met zekerheid bevestigen, we wachten het verdere verloop van de covidmaatregelen af en houden jullie op de hoogte.

Hieronder vind je alvast de muziek en de tutorials, zodat diegene die willen, de clipdance al kunnen leren.

Clipdance disco op telling
Clipdance disco op muziek
Disco Clipdance Children 137 bpm