×
15/11/2020
ONLINE Toelatingsproef Initiator Jazzdans

Wegens de verstrengde maatregelen kan deze proef helaas niet meer in Tongerlo doorgaan. We bieden daarom een online alternatief aan. De proef zal nu uit een video bestaan waarin je een choreo brengt met voldoende technische elementen. Lees eerst onderstaande opdracht, en vervolgens het document ‘toelatingsvoorwaarden’ dat je onderaan deze pagina kan downloaden.

Opdracht Online toelatingsproef Initiator Jazzdans:

Maak een eigen choreografie op muziek die je zelf mag kiezen (aangepast aan de stijl) met minimumduur van 1 minuut en maximumduur van 1 minuut en 30 seconden. 

De inhoud van de choreografie moet aantonen dat je voldoende danstechnische bagage hebt om de VTS-opleiding “Initiator jazzdans” aan te vatten. Dit betekent dat de uitvoering moet voldoen aan de toelatingsvoorwaarden (zie bijgevoegd document). Zorg ervoor dat in jouw choreografie van elk type vaardigheid (isolaties, danstechnische basisvaardigheden, verplaatsingsvormen, enkelvoudige draaivormen en sprongen) verschillende elementen zitten. De choreo dient tot slot ten minste 1 enkelvoudige pirouette en 1 sprong te bevatten. 

Naast danstechniek wordt ook uitstraling beoordeeld. Let wel: het mag geen ‘show’ worden. 

Vul eveneens het formulier in dat je onderaan deze pagina kan downloaden.

Film jouw choreografie en stuur jouw video en formulier door voor 15 november naar laura@danssportvlaanderen.be. Jouw video wordt door de jury beoordeeld waarna je zo snel mogelijk het resultaat via mail te horen krijgt.

Na het succesvol afleggen van de toelatingsproef blijft het attest 2 jaar geldig
Potentiële cursisten moeten hun toelatingsproef opnieuw met succes afleggen indien hun vorige proef meer dan 2 jaar geleden met succes afgelegd werd.

Opleidingen in 2021:
Meer informatie en lessenroosters komen in oktober online.

Enkel indien je geslaagd bent voor de toelatingsproef, kan je voor de cursus zelf inschrijven via Sport Vlaanderen (Bloso) via deze link. Door te zoeken op Sporttak 'Dansen' en vervolgens op de naam van de verkozen opleiding te klikken, kom je rechtstreeks bij de betrokken opleiding.

Download documenten:
Georganiseerd door:
Laura Lefever
Locatie:


nvt 0000
Contactgegevens organisator:
laura@danssportvlaanderen.be