×
25/3/2020
Toelatingsproef Initiator Jazzdans Waarschoot (VIA EEN OPDRACHT)

Beste,

Gezien de maatregelen en adviezen vanuit de overheid omtrent het Coronavirus, heeft Danssport Vlaanderen beslist al haar activiteiten tot 31 maart op te schorten. We nemen die beslissing omdat we als federatie mede verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en gezondheid van al onze aangesloten clubs en leden. Dat betekent concreet dat de toelatingsproef Initiator en Instructeur B Jazzdans op 22 maart in Waarschoot niet kan doorgaan.

Voor de toelatingsproef initiator Jazzdans voorzien wij éénmalig en uitzonderlijk een alternatief. Voer onderstaande opdracht uit voor 25 maart als toelatingsproef tot de opleiding. Voor de Instructeur B Jazzdans opleiding wordt er geen alternatief voorzien aangezien er nog geen opleiding hiervan is gepland en er nog voldoende proeven/kansen zullen komen.

Opdracht toelatingsproef initiator jazzdans:

Maak een eigen choreografie op muziek die je zelf mag kiezen (aangepast aan de stijl) met minimumduur van 1 minuut en maximumduur van 1 minuut en 30 seconden.

De inhoud van de choreografie moet aantonen dat je voldoende danstechnische bagage hebt om de VTS-opleiding “Initiator jazzdans” aan te vatten. Dit betekent dat de uitvoering moet voldoen aan de toelatingsvoorwaarden (zie onderstaand document). Zorg ervoor dat in jouw choreografie van elk type vaardigheid (isolaties, danstechnische basisvaardigheden, verplaatsingsvormen, enkelvoudige draaivormen en sprongen) verschillende elementen zitten. Naast danstechniek wordt ook uitstraling beoordeeld. Let wel: het mag geen ‘show’ worden.

Film jouw choreografie en stuur jouw video door voor 25 maart naar laura@danssportvlaanderen.be. Jouw video wordt door de jury beoordeeld waarna je zo snel mogelijk het resultaat via mail te horen krijgt.


Download documenten:
Georganiseerd door:
Laura Lefever
Locatie:
Dansgroep Motion
Nijverheidsstraat 16
Lievegem 9950
Contactgegevens organisator:
laura@danssportvlaanderen.be
+32 014711038