×
29/3/2020
Bijscholing Disco

Ben jij een lesgever disco? Dan is deze bijscholing om niet te missen!

Basistechnieken op een correcte manier uitvoeren, brengt jouw dansers en choreografieën niet alleen naar een hoger niveau, het is ook erg belangrijk om blessures te voorkomen. Daarom neemt docent Emmely Legrand alle disco basistechnieken tijdens deze bijscholing onder de loep en overloopt ze één voor één wat de meest voorkomende fouten hiervan zijn en hoe je die kan verbeteren bij jouw dansers.

In de namiddag laten we uit Duitsland de internationaal bekende discodanseres en -lesgeefster Viktoria Schmitz komen voor een choreografie workshop op gevorderd niveau.

Dit alles gaat door op zondag 29 maart in Edegem.

Doelgroep:
Lesgevers met interesse in disco.

Programma:
Deze bijscholingsdag bestaat uit 5 lesuren.

09u30 – 10u00

Onthaal

10u00 – 13u00

Basistechnieken en foutenanalyse disco – Emmely Legrand

13u00 – 14u00

Lunchpauze 

14u00 – 16u00

Choreografie workshop – Viktoria Schmitz


Docenten:

Viktoria Schmitz is een Duitse Disco en Showdance danseres en lesgeefster op topniveau. Ze behaalde meermaals de eerste plaats op het Nationaal Kampioenschap van Duitsland. En ook op internationaal niveau behaalde Viktoria mooie resultaten op onder andere het World Championship in 2017 en de World Cup in 2018. Ze geeft reeds 8 jaar les zowel aan wedstrijdgroepen als aan beginnersgroepen. Ze wordt in verschillende landen van Europa gevraagd om les te geven, en ditmaal ook in België!


Emmely Legrand is een Belgische danseres en lesgeefster in verschillende stijlen waaronder disco, maar ook hip hop, commercial, jazz, modern, ... Emmely heeft gestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg als uitvoerende danser, waarna ze als freelance danser en dansdocent aan de slag ging. Ze trad op bij meerdere artiesten o.a. bij Herbert Verhaeghe en als gastdanser bij diverse shows. Ook het nationale en internationale wedstrijdcircuit is voor Emmely niet onbekend. Ze behaalde meerdere Vlaamse en Belgische titels, alsook een 3e plaats op het Wereldkampioenschap in Tsjechië in 2009. Binnen het discocircuit is Emmely momenteel actief als jurylid, coacht ze teams en individuele dansers en geeft ze op frequente basis workshops. Om zichzelf blijven te ontwikkelen, volgt ze jaarlijks meerdere bijscholingen, zowel in het binnenland als in het buitenland o.a. in Londen, Duitsland, Los Angeles, … 

Locatie:
Sporthal Den Willecom – Zaal AB
Terelststraat 2
2650 Edegem


Deelnameprijs: 
Aangesloten als VTS gediplomeerd lesgever = 10 euro
Aangesloten als niet gediplomeerde lesgever  = 20 euro

Voor deze bijscholing dien je 
aangesloten te zijn als "lesgever" bij Danssport Vlaanderen. Indien je nog niet aangesloten bent, gelieve je voor zondag 22 maart aan te sluiten. Meer informatie over aansluiten vind je op deze webpagina. 

Opgelet: Het aantal plaatsen voor deze bijscholingsdag is beperkt. Datum van betaling van het lidgeld zal de volgorde van inschrijvingen bepalen. 

Inschrijven: 
Inschrijven kan via de rode knop rechts op deze pagina en ten laatste voor zondag 22 maart 2020.

Inschrijvingen dienen betaald te worden op het rekeningnummer van Danssport Vlaanderen BE43 0682 4067 3801 (BIC: GKCCBEBB) met vermelding: ‘voornaam + naam + inschrijving bijscholing disco’ ten laatste voor zondag 22 maart 2020. 

 

Georganiseerd door:
Laura Lefever
Locatie:
Sporthal Den Willecom (Zaal AB)
Terelststraat 2
Edegem 2650
Contactgegevens organisator:
laura@danssportvlaanderen.be
+32 014711038