×
15/3/2020
Disco 4: regio Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant + alle prov. (hoogste klassen)

Voor meer info en data:

Mede-organisator:

Turnhout - Dance Studio Movenza

https://www.movenza.be/

Inschrijvingen:

Inschrijvingen moeten uiterlijk op vrijdag 21 februari 2020 binnen zijn, deze dienen op de juiste formulieren verzonden te worden naar sandy@danssportvlaanderen.be

Deze wedstrijd staat open voor provincie Antwerpen - Limburg - Vlaams-Brabant. De hoogst bestaande klassen van elke categorie mogen deelnemen aan de wedstrijden in de andere regio. Op elke wedstrijd kunnen deze dansers/groepen promotiepunten verdienen, maar voor de rankming tellen enkel de 5 beste resultaten op basis van promotiepunten.

Disciplines:

Disco solo, Disco duo, Disco small groups en Disco formations

Deelnemers:

Elke deelnemer krijgt een startnummer aan de inkom van de wedstrijdzaal. Voor niet ingeleverde startnummers geldt volgende boete: geen deelname aan volgende wedstrijd en €20 boete bij definitief verloren geraken.

Prijs:

Deelnemers en toeschouwers: €5

Gratis voor kinderen onder 8 jaar en lesgevers aangesloten bij Danssport Vlaanderen

Routebeschrijving:

Het centrum inrijden via de Steenweg op Mol naar de Otterstraat. Nabij het centrum kan je dan aan je rechterzijde de (betalende) ondergrondse parking inrijden. In de straten rond de zaal kan er ook geparkeerd worden, maar daar zal het heel druk zijn. Gratis parkeren kan ook op het Boomgaardplein, daarna is het nog 10min wandelen tot aan de sporthal.


Georganiseerd door:
Dance Studio Movenza

Locatie:
Sporthal Heilig Graf
Baron Frans du Fourstraat 27
Turnhout 2300
Contactgegevens organisator:
sandy@danssportvlaanderen.be
+32