×
11/7/2019
Clipdance disco (Zottegem)
PROGRAMMA
19:00 onthaal
19:15 clipdance disco mini kids & children  -  Arantxa Van Gestel
20:45 einde
CLIPDANCE

Voor wie? Alle lesgevers die van plan zijn om volgend jaar met hun dansers aan de Danssport Vlaanderen-wedstrijden deel te nemen, zijn meer dan welkom! Ook lesgevers die wensen te jureren op wedstrijden vragen we om de bijscholing clipdance te volgen.

Wat is clipdance? De clipdance is een dans die door Danssport Vlaanderen wordt opgelegd voor wedstrijddansers in de categorie ... -11 jaar Beginners klasse.

Waarom clipdance? Clipdance moet een drempelverlaging zijn voor kinderen tot 11 jaar die willen deelnemen aan wedstrijden. Een eigen combinatie dansen op muziek die vooraf niet gekend is, is niet voor iedereen even gemakkelijk.

Doelstelling van clipdance? In de clipdance worden de basiselementen verwerkt die technisch correct uitgevoerd moeten worden. De bedoeling hiervan is de dansers bewust maken van correcte lichaamshoudingen en het belang van afwerking tijdens het dansen.

Waarom deze bijscholing?

1. Om lesgevers de kans te geven de opgelegde dans zelf in te oefenen om nadien in hun club door te geven aan de eigen dansers.

2. Om lesgevers te wijzen op de voornaamste technische eisen en hoe deze moeten worden uitgevoerd.

KOSTPRIJS

* GRATIS voor alle lesgevers die aangesloten zijn bij Danssport Vlaanderen

* €15 indien je niet bent aangesloten als lesgevers bij Danssport Vlaanderen

Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen Vzw
Locatie:
De Dansstudio
Wolvenstraat 4
ZOTTEGEM 9620
Contactgegevens organisator:
stijn@danssportvlaanderen.be
+32 014 711037