×
26/8/2019
26-30 augustus 2019: stage voor wedstrijddansers Malle

Wanneer:
Van maandag 26 augustus (9u) tot en met vrijdag 30 augustus (17u). Ouders zijn welkom op de slotactiviteit, de laatste dag van 16u tot 17u.

Waar:
Provinciaal Vormingscentrum Malle, Smekenstraat 61, 2390 Malle
 http://www.provant.be/leren/vormingscentra/provinciaal_vormings/

Dansstage voor wedstrijddansers:
Ook dit jaar kan je bij Danssport Vlaanderen een stage voor wedstrijddansers volgen. Ben je het niveau van de danskampen ontgroeid en zoek je een nieuwe uitdaging, dan is deze super dansstage zeker iets voor jou. De stage richt zich tot de gevorderde danser, die over een goede technische achtergrond beschikt en meedoet in een wedstrijdcircuit. Ook de clipdance, de opgelegde dans van ons danscircuit zal reeds aangeleerd worden.

Wie:
Meisjes en jongens van 9-20 jaar. Deze stage richt zich tot gevorderde dansers die over een goede technische achtergrond beschikken en meedoen in het wedstrijdcircuit.

Prijs:
Deelnameprijs is €289. Hierin is begrepen: verblijf in volpension met vieruurtje, 24-24u begeleiding, minimum 4 uur dans per dag, nevenactiviteiten, verzekering.

Lesgevers:

Tom Van Puymbroeck
Tom combineert zijn studies als leerkracht lichamelijke opvoeding met een semi-professionele danscarrière. Hij geeft les in danscenter JayBeeS in Turnhout waar hij zijn lessen hiphop heeft en een wedstrijdteam genaamd Legion traint. Daarbuiten is Tom deel van een wedstrijd groep genaamd C-fam waar hij verschillende grote competities mee heeft gewonnen zoals World Of Dance Antwerpen, Eindhoven en het wereldkampioenschap van hiphop unite. Tom reist ook de wereld rond om op zoveel mogelijk verschillende plaatsen les te volgen om zijn expertisen te verbreden. Zo is hij al naar LA, London en Budapest geweest om les te volgen in gerenommeerde studio's zoals millenieum dance complex, studio 68, r3done en nog veel meer.

 

 

Met steun van de Vlaamse Overheid.

Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen vzw
Locatie:
Provinciaal Vormingscentrum Malle
Smekenstraat 61
MALLE 2390
Contactgegevens organisator:
marianne@danssportvlaanderen.be
+32 014 71 10 36