×
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

3/1/2019
Kerstdanstage met GaŽlle Callewaert

KERSTDANSSTAGE
met Gaëlle Callewaert
donderdag 3 & vrijdag 4 januari 2019
dansers vanaf 10 jaar

Zin in nieuwe dansbewegingen? En zin om les te krijgen in een andere stijl?  Kom dan in de kerstvakantie naar de  kerstdansstage. Gaëlle Callewaert, afgestudeerd aan de dansacademie in Tilburg, geeft je les in 2 verschillende stijlen: modern en streetjazz.

 

GAELLE CALLEWAERT
De workshop wordt begeleid door Gaëlle Callewaert, een 23-jarige danseres die vorig jaar afstudeerde aan de Dansacademie in Tilburg. Gaëlle heeft al meegedanst in verschillende producties in België en Nederland en stond als danseres ook al op Tomorrowland en Waking Life in Portugal.
Daarnaast is ze ook lid van CompAni-one die al in de finale van Belgium’s Got Talent stonden.

 

DE LESSEN: modern en streetjazz
Modern en improvisatieIn de eerste les starten we met de dansstijl ‘modern’. Naast choreografie krijg je ook een aantal improvisatieoefeningen. Er wordt geëxperimenteerd met beweging. Door ruimte te geven aan improvisatie leer je de capaciteiten van je eigen lichaam kennen en bouw je aan lichaamsbesef en zelfvertrouwen.
StreetjazzStreetjazz is een combinatie van de bekende jazztechniek met moderne invloeden van streetdance en hiphop. Je krijgt er het beste van beide stijlen: enerzijds de techniek van jazz en anderzijds de flow en energie vanuit de streetdance.

 
PRAKTISCH
Voor wie:dansers vanaf 10 jaar en ouder
Wanneer: donderdag 3 en vrijdag 4 januari
van 13u15 – 16u00 (ontvangst vanaf 13u00)
Prijs: leden: € 34 (ook voor lesgevers van Danssport Vlaanderen) – niet-leden: € 39
Inschrijven: via ilse@bodyfit.be inschrijving pas definitief na betaling op BE 38001-4845437-72 met vermelding ‘Naam + dansstagekerst’

Georganiseerd door:
Ilse Devos
Locatie:
BODY FIT
Nieuwstraat 11-17
POPERINGE 8970
Contactgegevens organisator:
ilse@bodyfit.be
+32 057 33 57 43