×
27/4/2021
Omgaan met grensoverschrijdend gedrag in jouw club - sessie 2: aanspreekpunt in je club

Na de paasvakantie organiseren we in samenwerking met ICES en Dynamoproject 2 webinars voor clubbestuurders omtrent grensoverschrijdend gedrag. Na die webinars kun je met het thema aan de slag in jouw club: je kunt het thema bespreekbaar maken, een beleid voeren en je weet wat te doen als er iets voorvalt.

Je kunt apart inschrijven voor de webinars, maar je kunt sessie 2 (aanspreekpunt) niet volgen zonder nu of in het verleden sessie 1 (sport met grenzen) gevolgd te hebben.

Sessie 1: het "Sport met grenzen"-pakket

Sessie 2: aanspreekpunt in je club
Opgelet: Je kunt sessie 2 (aanspreekpunt) niet volgen zonder op 20/04 of in het verleden sessie 1 (sport met grenzen) gevolgd te hebben.

Tijdstip
Dinsdag 27 april, 19-22u.

Locatie
Online

Inhoud
Incidenten van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag kunnen de werking van een sportclub op zijn kop zetten. Een laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing zijn cruciaal om incidenten op een gestructureerde manier aan te pakken met respect voor de melder en alle betrokkenen. Tijdens deze bijscholing krijg je info en tools aangereikt om jouw rol als aanspreekpersoon als club-API aan te vatten en te versterken.

Inschrijven
Inschrijven doe je via de website van Dynamoproject.
Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen
Locatie:
Online

nvt 0000
Contactgegevens organisator:
info@danssportvlaanderen.be
+32 14 61 19 37