×
11/11/2020
Dansdag 2020 - GEANNULEERD

Dansdag - DANCE@HOME

Wat denk je van onze dansdag in je eigen woonkamer? Dit jaar kan dat! Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de Dansdag 2020 op locatie te annuleren. Wij willen de veiligheid van onze dansers, docenten en organisatoren graag voorop stellen en hebben hierom besloten om beter geen grote risico's te nemen. 

Wij willen jullie wel graag een leuk alternatief aanbieden in de vorm van tutorials zodat jullie alsnog kunnen genieten van een online dansdag. Van elke workshop zal er een tutorial gemaakt worden die we op de oorspronkelijke datum van de dansdag (11/11/2020) verzenden. De tutorial is geen live dansles. Het zal een video zijn die je nadien nogmaals rustig kan bekijken.

Inschrijven kan online via deze pagina. Klik op 'online inschrijven' - vul je gegevens in - kies voor ONLINE tutorial + je workshop naar keuze

Hiervoor vragen we de prijs van €5 per tutorial.

 

Dansdag op locatie - GEANNULEERD

De Dansdag is één van de hoogtepunten van Danssport Vlaanderen dansjaar. Vorige editie stond de Dansdag volledig in het teken van de Actuele Dansvormen en Jeugddans. Dit jaar ligt de focus op Stijldansen, Social Dance en lijndansen.

Omwille van de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus hebben we er dit jaar voor gekozen om voor een 'light versie' van onze Dansdag te gaan. We werken met een beperkt aantal deelnemers en ook de oefenavond zullen we op een andere manier organiseren. We nemen voldoende maatregelen om deze Dansdag op een veilige manier te organiseren. Wil je ook deze editie van de dansdag niet missen? Dan is snel inschrijven dus de boodschap! 

Elke deelnemer heeft de keuze om twee workshops te volgen. Tijdens deze workshops komen verschillende combinaties en dansstijlen aan bod. Bij de eerste sessie (van 13u30 tot 15u00) kan je kiezen tussen Latin (Jive + Rumba), Ballroom (Tango + Engelse Wals) en Social Dance. Tijdens de tweede sessie (van 15u15 tot 16u45) kan je kiezen tussen Ballroom (Tango + Engels Wals), Latin (Jive + Rumba) en Lijndans. 

LET OP! De sessies Ballroom en Latin zijn in het eerste en het tweede blok hetzelfde. Wil je graag genieten van wat afwisseling en verschillende dansstijlen? Kies dan het eerste lesblok voor Latin (of Social Dance) en het twee lesblok voor Ballroom (of lijndans) of juist andersom. 


Inschrijving 

Gelieve elke deelnemer afzonderlijk in te schrijven. De link om in te schrijven vind je hiernaast op deze pagina aan de rechterzijde via de rode knop "schrijf online in".
Bent u lid van Danssport Vlaanderen? Gebruik dan uw login en paswoord om in te schrijven. Je login vind je op je lidkaart. Wens je verschillende personen in te schrijven? Klik dan na de eerste inschrijving linksonder op "afmelden". Dan kun je de volgende persoon inschrijven, enz. Ben je geen lid van Danssport Vlaanderen? Kies dan voor "Ik geef mijn gegevens zelf in".
Controleer of je een correct e-mailadres heeft ingevuld want de bevestiging van inschrijving verloopt enkel via e-mail.


Omdat we dit jaar werken met een beperkt aantal deelnemers vragen we om tijdig te betalen en ook echt aanwezig te zijn wanneer je ingeschreven bent. Indien je wegens omstandigheden toch niet kan komen, gelieve dan te verwittigen door een mailtje te sturen naar rani@danssportvlaanderen.be


Is je favoriete workshop reeds volzet? Bekijk eerst even of er nog andere workshops zijn die je interessant vindt en anders kan je altijd een mailtje sturen met je gegevens + gekozen workshop naar rani@danssportvlaanderen.be en dan zet ik je op de wachtlijst. Indien er iemand niet kan komen voor die bepaalde workshop neem ik contact op met de eerste persoon op de wachtlijst. 


Het is de bedoeling dat je SAMEN met je danspartner de workshops Latin en Ballroom volgt. Je kan deze NIET individueel volgen of tijdens de workshop nog een danspartner zoeken. 

                                                          

Programma

13u00 – 13u30                  Onthaal
13u30 – 15u00                  Workshop 1
15u00 – 15u15                  Pauze + demo ambassadeurs DSV
15u15 – 16u45                  Workshop 2
16u45 – 17u00                  Pauze + demo ambassadeurs DSV 
17u00 –     ...                     Oefenmoment


Locatie

De dansdag zal plaatsvinden op twee verschillende locaties.

Workshops Latin en Ballroom: iDance Belgium, De Hoogt 24, 2360 Oud-Turnhout

Workshops Social Dance en Lijndans: Sportcomplex, De Hoogt 20, 2360 Oud-Turnhout

Verplaatsingen tussen de twee locaties zijn perfect te voet mogelijk. 


Prijs

Leden: €20 per deelnemer 
Niet-leden: €25 per deelnemer 

Dance@home: €5 per tutorial (zie onderaan de pagina voor meer info) 

Eten en drinken 

Zowel bij iDance als in de Sporthal heb je de mogelijk om drinken te bestellen in de cafetaria. 

Voor het oefenmoment is er ook de mogelijkheid om iets te bestellen om te eten (meer info volgt later). 


Aanbod


  iDance Belgium  iDance Belgium  Sporthal De Hoogt
Grote zaal  Balletzaal  Oude Sporthal 
13u00 - 13u30 Onthaal    Onthaal 
13u30 - 15u00 Latin: Jive + Rumba Ballroom: Tango + Engelse Wals  Social Dance
15u00 - 15u15 Demo ambassadeurs Pauze Pauze/Demo ambassadeurs
15u15 - 16u45 Ballroom: Tango + Engelse Wals Latin: Jive + Rumba Lijndans
16u45 - 17u00 Demo ambassadeurs  Pauze Pauze/Demo ambassadeurs
17u00 -   ... Oefenmoment     Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen
Locatie:
iDance Belgium
De Hoogt 24
OUD TURNHOUT 2360
Contactgegevens organisator:
rani@danssportvlaanderen.be
+32