×
Verantwoord sportenEthisch sportenGrensoverschrijdend gedrag in de sportGezond sportenAntidopingsbeleidElitesporters in dans DopingwetgevingNieuws over verantwoord sportenKennismakingOver onsBeleidMissieWerkingBeleidsplanBestuurAlgemene vergaderingRaad van bestuurCommissiesSportcommissieWedstrijdcommissie Actuele DansCommissie Recreatief DansenSeniorencommissieLerarencommissie Actuele DansLerarencommissie Standard, Latin, SocialAdviesraad ethisch en gezond sportenTuchtcommissieMedewerkersDansclubsTijdschriftenVerzekeringenPartnersGeschiedenisContact
Play True Day: zeg nee tegen doping


In het eerste weekend van september staat de Belgische sportwereld in het teken van Play True Day: een dag om de dopingbestrijding en een zuivere sportbeoefening in de aandacht te zetten. 

Daarom roepen we onze dansclubs/-scholen op om samen met ons NEE te zeggen tegen doping. Dat kan door de banner van Play True Day (zie onderaan deze pagina) op hun website en sociale media te plaatsen, dansers en ouders van dansers te verwijzen naar de dopinggidsen of berichten te posten op sociale media met #cleansport,.... De bedoeling is dat alle dansers zich zo bewust worden van de risico's van doping en het belang van een zuivere sport.