×
Verantwoord sportenEthisch sportenGrensoverschrijdend gedrag in de sportGezond sportenAntidopingsbeleidElitesporters in dans DopingwetgevingNieuws over verantwoord sportenKennismakingOver onsBeleidMissieWerkingBeleidsplanBestuurAlgemene vergaderingRaad van bestuurCommissiesSportcommissieWedstrijdcommissie Actuele DansCommissie Recreatief DansenSeniorencommissieLerarencommissie Actuele DansLerarencommissie Standard, Latin, SocialAdviesraad ethisch en gezond sportenTuchtcommissieMedewerkersDansclubsTijdschriftenVerzekeringenPartnersGeschiedenisContact
Onze tuchtcommissie
Als federatie willen we dat elke danser op een fijne en gezonde manier kan genieten van het dansen. Daarom zetten we in op ethisch en gezond sporten. 

Loopt er toch iets mis en heeft een overleg of verzoening geen zin? 
Dan kun je een klacht indienen bij onze tuchtcommissie. Op basis van onze reglementen beoordeelt zij dan - onafhankelijk - of er een overtreding is gebeurd en of er een straf kan worden opgelegd.

Heb je een vraag voor onze tuchtcommissie of wil je een klacht neerleggen, contacteer dan onze medewerker Evi via evi@danssportvlaanderen.be of 014 71 10 30.