×
Verantwoord sportenEthisch sportenGrensoverschrijdend gedrag in de sportGezond sportenAntidopingsbeleidElitesporters in dans DopingwetgevingNieuws over verantwoord sportenKennismakingOver onsBeleidMissieWerkingBeleidsplanBestuurAlgemene vergaderingRaad van bestuurCommissiesSportcommissieWedstrijdcommissie Actuele DansCommissie Recreatief DansenSeniorencommissieLerarencommissie Actuele DansLerarencommissie Standard, Latin, SocialAdviesraad ethisch en gezond sportenTuchtcommissieMedewerkersDansclubsTijdschriftenVerzekeringenPartnersGeschiedenisContact
Onze adviesraad ethisch en gezond sporten
Als federatie willen we dat elke danser op een fijne en gezonde manier kan genieten van het dansen. Daarom is ethisch en gezond sporten voor ons erg belangrijk. 

Onze adviesraad ethisch en gezond sporten staat onze medewerkers bij in het uitwerken van ons beleid rond ethisch en gezond sporten en behandelt eventuele problemen die zich zouden voordoen.

Heb je een vraag, suggestie,... wat betreft ethisch en gezond sporten, contacteer dan onze medewerker Jolien via jolien@danssportvlaanderen.be of 014 71 10 35. Zij is ook het aanspreekpunt voor onze adviesraad ethisch en gezond sporten.