×
Verantwoord sportenEthisch sportenGrensoverschrijdend gedrag in de sportGezond sportenAntidopingsbeleidElitesporters in dans DopingwetgevingNieuws over verantwoord sportenKennismakingOver onsBeleidMissieWerkingBeleidsplanBestuurAlgemene vergaderingRaad van bestuurCommissiesSportcommissieWedstrijdcommissie Actuele DansCommissie Recreatief DansenSeniorencommissieLerarencommissie Actuele DansLerarencommissie Standard, Latin, SocialAdviesraad ethisch en gezond sportenTuchtcommissieMedewerkersDansclubsTijdschriftenVerzekeringenPartnersGeschiedenisContact
Onze verzekeringenAl onze aangesloten dansers, dansdocenten en -clubbestuurders zijn verzekerd voor ongevallen die gebeuren tijdens de dansles of op de weg van thuis naar de dansles en terug. 
Daarnaast kunnen dansclubs/-scholen nog verschillende bijkomende verzekeringen via ons aangaan. Meer informatie daarover vind je als clubbestuurder bij onze clubondersteuning.

Heb je een ongeval? 
Vul dan het ongevalformulier in (hoe je dat doet, vind je hier) en bezorg het aan onze medewerker Ilse. Zij opent dan een dossier voor jou bij Ethias en volgt samen met jou alles verder op.

Vragen? Je kunt Ilse ook bereiken op 014 71 10 33.