×
Verantwoord sportenEthisch sportenGrensoverschrijdend gedrag in de sportGezond sportenAntidopingsbeleidElitesporters in dans DopingwetgevingNieuws over verantwoord sportenKennismakingOver onsBeleidMissieWerkingBeleidsplanBestuurAlgemene vergaderingRaad van bestuurCommissiesSportcommissieWedstrijdcommissie Actuele DansCommissie Recreatief DansenSeniorencommissieLerarencommissie Actuele DansLerarencommissie Standard, Latin, SocialAdviesraad ethisch en gezond sportenTuchtcommissieMedewerkersDansclubsTijdschriftenVerzekeringenPartnersGeschiedenisContact
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

Onze tijdschriften
Onze federatie publiceert twee tijdschriften om onze leden op de hoogte te houden van onze werking en nieuws uit de dans- en sportwereld:

Swing
Het tijdschrift Swing heeft als doelgroep (volwassen) koppel- en lijndansers. Het verschijnt jaarlijks in februari, mei, augustus en november.

 

Just4You
Het tijdschrift Just4You is bedoeld voor onze jonge dansers. Het verschijnt jaarlijks (enkel digitaal) in maart, juni, september en december.

 


Volledige verslagen van Swing 62

Enkele verslagen van activititeiten moesten wegens plaatsgebrek ingekort worden in Swing. Hieronder lees je de volledige artikels.