×
Als dansschool/-clubAls dansdocentAls individuele danser
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

Lid worden als individuele danser
U kan onderstaand formulier invullen om individuele danser te worden bij Danssport Vlaanderen.
Naam: *
Voornaam: *
Geboortedatum: *:  
Adres: * Nr:  Bus:  
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:   
Gsm:   
Fax:   
E-mail: *
Vraag:
Verificatie Code: *
Korting op dansvoorstellingen in De Warande, Turnhout
Ook dit jaar krijg je als lid van Danssport Vlaanderen weer korting op de dansvoorstellingen in cultureel centrum De Warande, Turnhout!

Dankzij de samenwerking tussen cultureel centrum De Warande in Turnhout en Danssport Vlaanderen kan je als lid van Danssport Vlaanderen ook dit jaar (seizoen 2017-2018) weer genieten van korting op alle dansvoorstellingen die georganiseerd worden door De Warande.

Op de website van De Warande vind je een overzicht van al die voorstellingen. Je kunt dan online of via de telefoon (via de ticketbalie, op 014 41 69 91) tickets bestellen voor de dansvoorstelling waar je naartoe wilt gaan en je geniet op vertoon van je lidkaart van korting A (dat is de abonnementsprijs). 

  • Via de telefoon vermeld je dat je lid bent van Danssport Vlaanderen en dus recht hebt op de A-korting. 
  • Online selecteer je de dansvoorstelling waarvoor je tickets wilt bestellen, klik je vervolgens op 'in winkelmandje' en daarna op 'kopen'. Dan krijg je een vak 'actiecode', waarin je 'dansliga' intypt. Als je die code hebt ingetypt, verschijnt er de prijs met de A-korting en kun je verder gaan met je aankoop. Mocht je problemen hebben, kun je uiteraard ook contact opnemen met de ticketbalie.

 

Neem je lidkaart ook zeker mee naar de voorstelling zelf, want die kan gecontroleerd worden!