×
Afgelasting wedstrijden disco, street, modern, jazz, show
Aangemaakt op: 2020-03-24

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus en de verwachting van experts dat die situatie nog een tijd gaat duren, heeft Danssport Vlaanderen besloten om ook de Belgische kampioenschappen disco, street, modern, jazz en show & Dance Nation te schrappen. We nemen die uiterst moeilijke beslissing uit bezorgdheid om het welzijn van de wedstrijddansers en iedereen die van veraf of dichtbij betrokken is bij onze wedstrijden.

Als het mogelijk is, willen we in de periode eind juni/begin juli graag nog een afsluitende wedstrijd organiseren voor elke stijl, zodat we het seizoen toch nog mooi kunnen afsluiten. Om daarover zekerheid te hebben, moeten we natuurlijk de verdere ontwikkelingen omtrent het coronavirus afwachten. We houden jullie daarover op de hoogte.

Het coronavirus zet ons voor uitdagingen en moeilijkheden die we nooit eerder meemaakten. Als federatie proberen we in die moeilijke omstandigheden de juiste beslissingen te nemen, maar wij hadden de situatie ook liever anders gezien. We hopen dat jullie als club, als coach, als danser daarvoor begrip kunnen opbrengen.