×
Laatste selectiewedstrijd modern, jazz & showdance brengt meer dan 500 dansers naar Waregem
Aangemaakt op: 2020-02-11

Komende zaterdag nemen 507 dansers deel aan de derde en laatste selectiewedstrijd modern, jazz en showdance van het seizoen. Ze werken dit seizoen toe naar het Vlaamse en Belgische kampioenschap, maar ook naar de internationale wedstrijd, DanceNation. De wedstrijd van zaterdag vindt plaats in Den Averul in Waregem.

Komende zaterdag, 15 februari, dansen de wedstrijddansers jazzdans, modern en showdance hun derde wedstrijd van het seizoen. 507 dansers zullen dan hun kunnen tonen op de dansvloer. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small group (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf 8 dansers). Er staan zondag 86 solo’s, 44 duo’s, 17 small groups en 44 formaties op de dansvloer.

De wedstrijd is voor de dansers de laatste kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van 8 maart in Merksem. Na dat Vlaams kampioenschap volgen ook nog het Belgisch kampioenschap op 2 mei in Maldegem en DanceNation, een internationale wedstrijd, op 16 mei in Roeselare.

De wedstrijd van zaterdag gaat door in Den Averul in Waregem en wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool Let’s Dance uit Beveren-Leie. 

Praktisch:
Tijd: zaterdag 15 februari, vanaf 10 u. tot +/- 20.30 u. (deuren open om 9 u.)
Locatie: Den Averul, Koning Albertstraat 18, 8791 Waregem
Inkom: € 5 (gratis voor kinderen -8 jaar)

Download documenten :
Foto modern formatieteam
Foto modern duo
Meer informatie over de wedstrijd