×
Voor 7 naar "Red Haired Men" van Alexander Vantournhout
Aangemaakt op: 2020-01-29

Dankzij de samenwerking tussen het cultureel centrum van Diest en Danssport Vlaanderen kan je als lid dit jaar (seizoen 2019-2020) genieten van korting op alle dansvoorstellingen die georganiseerd worden door CC Diest. 
Zo betaal je voor die voorstellingen maar € 7Op de website van CC Diest vind je een overzicht van de voorstellingen.


Op 10 maart kun je zo bijvoorbeeld gaan kijken naar Red Haired Men van Alexander Vantournhout:

"In Red Haired Men vertrekt Alexander Vantournhout van het werk van de Russische schrijver Daniil Charms (1905-1942). Charms schreef zijn korte, bevreemdende, grappige teksten in de barre tijden van de Stalinterreur. Ongemakkelijke lichamelijkheid en bewegingen, in combinatie met circus en magie.

Het vermengen van vormen die als ‘hoge kunst’ beschouwd worden met wat historisch ‘slechts’ als entertainment wordt gezien, is een antwoord op de anarchistische en meerstemmige geest van Charms’ eigen werk. Op de grens tussen dans, acrobatie, circus en theater creëert Red Haired Men een universum waarin mensen verdwijnen en verschijnen, en verwondering en humor nooit zonder risico zijn."Tickets reserveren doe je als volgt:
  • je mailt naar tickets@ccdiest.be om tickets te reserveren en vermeldt daarbij hoeveel tickets je wilt reserveren en voor welke voorstelling(en). 
    • Indien mogelijk voeg je ook een scan van je lidkaart toe aan de mail (zie verder);
  • je ontvangt van CC Diest vervolgens een mail met de betalingsgegevens;
  • je betaalt de tickets en vervolgens kun je:
    • je tickets afhalen aan de avondkassa (op vertoon van je lidkaart);
    • ofwel, indien je een scan van je lidkaart hebt meegestuurd met je reservering, krijg je na betaling een link toegestuurd waar je je tickets kunt downloaden. Je hoeft dan niet meer langs de avondkassa te gaan.