×
Akram Khan, Guy Nader & Maria Campos en Rosas in de Warande
Aangemaakt op: 2020-01-21

Ook dit seizoen krijg je als lid van onze federatie korting op dansvoorstellingen die De Warande (Turnhout) organiseert. Zo kun je binnenkort bijvoorbeeld aan een voordelig tarief gaan kijken naar:


Outwitting The Devil - Akram Khan Company (zaterdag 25 januari)

“We zijn zelf de duivel. We zijn de eerste generatie die weet dat ze bezig is de planeet te vernietigen. En de laatste generatie die er nog iets aan kan doen.” zegt Akram Khan. In Outwitting the Devil herleest hij het 4000 jaar oude Gilgamesj-epos, geschreven op kleitabletten, als een parabel voor de moderne mens.

Khan koos het fragment waarin koning Gilgamesj op één van zijn reizen arriveert bij een schitterend woud. Hij vernietigt het hele bos om de monsterlijke bewaker ervan te kunnen doden. 'Outwitting the Devil' is een geconcentreerd epos over hoe de mensheid in het antropoceen aanbelandt – het tijdperk getekend door het handelen van de mens.Time Takes The Time Time Takes - Guy Nader & Maria Campos (woensdag 12 februari)

Time Takes The Time Time Takes is een weerspiegeling van tijd. Guy Nader en Maria Campos creëren met hun zeer dynamische dansstijl een menselijke perpetuum mobile. Afgemeten bewegingen en klokachtige herhalingen met de slinger als leitmotiv tonen aan dat tijd de mens altijd in zijn greep heeft. Time Takes The Time Time Takes is een fysieke uitdaging voor de vijf dansers, waaronder ook de twee choreografen.A Love Supreme - Rosas, Salva Sanchis & Anne Teresa De Keersmaeker (dinsdag 3 maart)

A Love Supreme is een kwartet op John Coltranes gelijknamige, legendarische muziekstuk. Salva Sanchis en Anne Teresa De Keersmaeker gaan de uitdaging aan om improvisatie en compositie met elkaar te verweven en in elkaar te laten opgaan. Het resultaat is een uitgesproken levendige voorstelling waarin de dansers zich overgeven aan Coltranes spirituele ode aan de goddelijke liefde.Hoe bestellen?

 • Via de telefoon: 
  1. bel de ticketbalie van De Warande op 014 41 69 91;
  2. reserveer tickets voor de voorstelling van je keuze;
  3. vermeld daarbij je dat je lid bent van Danssport Vlaanderen en dus recht hebt op de vroegevogelprijs.
 • Online: 
  1. ga naar www.warande.be en maak een account aan (of login met je bestaande account);
  2. selecteer de dansvoorstelling waarvoor je tickets wilt bestellen, klik je vervolgens op 'ga verder';
  3. geef in het vak 'actiecode' de code danssport1920  in en klik op 'activeer';
  4. kies als prijstype 'leden Danssport Vlaanderen' en selecteer het aantal tickets dat je wilt bestellen;
  5. rond je bestelling verder af.
 • Aan de ticketbalie:
  1. ga met je lidkaart van Danssport Vlaanderen naar de ticketbalie van De Warande: De Warande, Warandestraat 42, Turnhout
  2. reserveer tickets voor de voorstelling van je keuze;
  3. vermeld daarbij je dat je lid bent van Danssport Vlaanderen en dus recht hebt op de vroegevogelprijs.
Neem je lidkaart ook zeker mee naar de voorstelling zelf, want die kan gecontroleerd worden!