×
Start het jaar met een dansvoorstelling in STUK
Aangemaakt op: 2020-01-08

Ook dit seizoen kun je weer met korting naar de dansvoorstellingen in STUK, Leuven. Zo kun je de komende weken onder meer genieten van:


Solo Night - Koen De Preter (woe 22 & do 23 januari)

In Solo Night brengt choreograaf Koen De Preter vier korte performances samen. Naast een herwerking van zijn eigen debuut Les mots ... toujours les mots bien sûr uit 2004, presenteert hij de solo Blade Racer, die hij vorig seizoen creëerde voor Theater Stap-performer Peter Janssens.

Ook op het programma werk van twee nauw verwante artiesten met wie Koen De Preter samen op de planken stond: de Baskische kunstenares Maria Ibarretxe en de ondertussen 94-jarige Zweeds-Franse danseres Alphea Pouget.

And So You See... - Robyn Orlin (di 4 & woe 5 februari)

In And so you see ... our honourable blue sky and ever enduring sun ... can only be consumed slice by slice ... daagt de multidisciplinaire artieste Robyn Orlin de geschiedenis en de tradities van haar geboorteland, Zuid-Afrika, uit. 

Orlin werkt samen met Albert Ibokwe Khoza, een jonge gay performer uit Soweto. In deze voorstelling belichaamt hij de zeven hoofdzonden gerelateerd aan de discriminatie in het hedendaagse Zuid-Afrika. Schaamteloos, grotesk, grappig, liefdevol en bij vlagen vertederend slingert hij tussen vraatzucht en woede.

And so you see ... is een requiem voor menselijkheid. Grappig en explosief.


Bestellen:

  • Om van de korting te kunnen genieten, vul je bij het online reserveren van je tickets de promotiecode DansDansDans19/20 in;
  • Als je tickets koopt aan de kassa, dan toon je je lidkaart van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting.
Gezien de korting enkel geldt voor leden, kun je slechts 1 kortingsticket per lidkaart bestellen. Wil je met verschillende personen naar een voorstelling gaan kijken, moeten ze allemaal lid zijn van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. Voor niet-leden kun je daarnaast uiteraard ook tickets bestellen aan het gewone tarief.

Opgelet: neem zeker je lidkaart mee naar de voorstelling, want die wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole.