×
Meer dan 500 streetdansers komen naar Herzele voor eerste wedstrijd van 2020
Aangemaakt op: 2020-01-08

Komende zondag vindt de derde selectiewedstrijd streetdance van het seizoen plaats. Die gaat door in sporthal De Steenoven in Herzele. Daar zullen 506 streetdansers het beste van zichzelf laten zien om een selectie in de wacht te slepen voor de Vlaamse en Belgische kampioenschappen.

Nu zondag kunnen liefhebbers van streetdance hun hartje ophalen in Herzele. Daar vindt dan namelijk de derde selectiewedstrijd streetdance van het seizoen plaats. Streetdance is een verzamelnaam voor de urban dansstijlen, zoals popping, house, wacking en breakdance. Zondag zullen 506 streetdansers hun beste moves laten zien in verschillende categorieën: solo, duo, small group (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf 8 dansers).

Die wedstrijd is voor de dansers meteen ook de derde kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zaterdag 14 maart in Merelbeke. Na dat Vlaams kampioenschap volgen ook nog het Belgisch kampioenschap op 3 mei in Lokeren en DanceNation, een internationale wedstrijd, op 16 mei in Roeselare.

De wedstrijd van zondag gaat door in sporthal De Steenoven in Herzele en wordt georganiseerd door Danssport Vlaanderen en dansschool Move It uit Herzele.

Praktisch:
Tijd: zondag 12 januari, vanaf 10 u. tot +/- 17.30 u. (deuren open om 9 u.)
Locatie: Sporthal De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele.
Inkom: € 5 (gratis voor kinderen -8 jaar)

Download documenten :
Foto streetdanceteam
Foto streetdancesolo
Meer informatie over de wedstrijd