×
Kabinet K & Akram Khan aan kortingstarief in De Warande, Turnhout
Aangemaakt op: 2019-12-16

Ook dit seizoen krijg je als lid van onze federatie korting op dansvoorstellingen die De Warande (Turnhout) organiseert. Zo kun je binnenkort bijvoorbeeld aan een voordelig tarief gaan kijken naar:As Long As We Are Playing - Kabinet K, LOD Muziektheater & Hetpaleis (zondag 19 januari)

In As Long As We Are Playing krijgt spel de hoofdrol. De aanstekelijkheid van het spel vormt het vertrekpunt voor elke beweging: spel als een onuitputtelijke bron van impulsen; spel met regels die mensen hanteren, manipuleren, negeren … Spel geeft plezier en harmonie, maar ook conflict en macht. Spel is een spiegel van onze mogelijkheden, van onze natuur, van ons samenleven.

Kabinet k hanteert een danstaal die veel vertelt met weinig, die vertedert en pijn doet tegelijk, sober en rijk, abstract en naturel, ernstig en speels. Naast de dans wordt deze keer ook de muziek live uitgevoerd door professionelen én kinderen.Outwitting The Devil - Akram Khan Company (zaterdag 25 januari)

“We zijn zelf de duivel. We zijn de eerste generatie die weet dat ze bezig is de planeet te vernietigen. En de laatste generatie die er nog iets aan kan doen.” zegt Akram Khan. In Outwitting the Devil herleest hij het 4000 jaar oude Gilgamesj-epos, geschreven op kleitabletten, als een parabel voor de moderne mens.

Khan koos het fragment waarin koning Gilgamesj op één van zijn reizen arriveert bij een schitterend woud. Hij vernietigt het hele bos om de monsterlijke bewaker ervan te kunnen doden. 'Outwitting the Devil' is een geconcentreerd epos over hoe de mensheid in het antropoceen aanbelandt – het tijdperk getekend door het handelen van de mens.Hoe bestellen?

 • Via de telefoon: 
  1. bel de ticketbalie van De Warande op 014 41 69 91;
  2. reserveer tickets voor de voorstelling van je keuze;
  3. vermeld daarbij je dat je lid bent van Danssport Vlaanderen en dus recht hebt op de vroegevogelprijs.
 • Online: 
  1. ga naar www.warande.be en maak een account aan (of login met je bestaande account);
  2. selecteer de dansvoorstelling waarvoor je tickets wilt bestellen, klik je vervolgens op 'ga verder';
  3. geef in het vak 'actiecode' de code danssport1920  in en klik op 'activeer';
  4. kies als prijstype 'leden Danssport Vlaanderen' en selecteer het aantal tickets dat je wilt bestellen;
  5. rond je bestelling verder af.
 • Aan de ticketbalie:
  1. ga met je lidkaart van Danssport Vlaanderen naar de ticketbalie van De Warande: De Warande, Warandestraat 42, Turnhout
  2. reserveer tickets voor de voorstelling van je keuze;
  3. vermeld daarbij je dat je lid bent van Danssport Vlaanderen en dus recht hebt op de vroegevogelprijs.
Neem je lidkaart ook zeker mee naar de voorstelling zelf, want die kan gecontroleerd worden!