×
Doe mee aan The Kick Off-wedstrijd & win een workshop door de choreografen!
Aangemaakt op: 2019-11-22

Heb jij The Kick Off al zien verschijnen op sociale media? Wil jij tonen dat jij hem ook kent? Maak dan met jouw dansgroep een leuke, originele foto van “The Kick Off move” en win een unieke workshop van onze topchoreografen Anja van Greuningen en Rani Bellekens!

Wat?
Maak een leuke, originele groepsfoto van The Kick Off move (bekijk de move helemaal op het einde van de clip of op onderstaande foto’s) en deel hem op Facebook en/of Instagram met #danssportvlaanderen. De groep met de leukste foto wint!Prijs?
Een gratis super leuke workshop gegeven door onze Kick Off choreografen Anja van Greuningen en/of Rani Bellekens. De workshop duurt 1,5 uur en vindt plaats in jouw dansschool. Datum en tijdstip is samen overeen te komen. Ook het niveau en de dansstijl (Kidsdance, Streetdance, Jazzdans of Modern) is volledig zelf te kiezen!

Deadline?
Deelnemen kan tot en met maandag 16 december. Op 17 december wordt de winnaar gekozen.Choreografen

Anja van Greuningen studeerde sportmanagement en is een ervaren danseres en dansdocent binnen de stijlen Streetdance. Anja heeft al samen met enkele Vlaamse artiesten op het podium gestaan zoals Regi, Clouseau, De Romeo's, etc. Momenteel is ze actief binnen Danssport Vlaanderen als jurylid en als bestuurslid bij BDSF en is ze docente bij de Vlaamse Trainersschool. Haar doel als lesgeefster is om haar passie en plezier te delen met zoveel mogelijk leerlingen en om hun voldoende basis te geven zodat ze kunnen groeien als danser, maar plezier komt altijd op de eerste plaats bij Anja!

Rani Bellekens behaalde een bachelor in het onderwijs waarna ze nog een Ba-na-Ba Sportmanagement volgde. Momenteel combineert ze een job bij Danssport Vlaanderen met danslessen geven. Ze geeft les aan verschillende leeftijdsgroepen van kids tot volwassenen en ook in verschillende dansstijlen van urban tot modern. In haar danslessen combineert ze haar passie voor dansen met die van lesgeven en dat zie je ook aan het enthousiasme en de brede glimlach waarmee ze voor een groep staat.