×
Streetdancers sluiten 2019 af met wedstrijd in Deurne
Aangemaakt op: 2019-11-19

Komende zondag vindt de tweede selectiewedstrijd streetdance van het seizoen plaats. Die gaat door in sporthal Arena in Deurne. Daar zullen 433 streetdansers het beste van zichzelf laten zien om een selectie binnen te halen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag kunnen liefhebbers van streetdance hun hartje ophalen in Deurne. Daar vindt dan namelijk de tweede selectiewedstrijd streetdance van het seizoen plaats. Streetdance is een verzamelnaam voor de urban dansstijlen, zoals popping, house, wacking en breakdance. Zondag zullen 433 streetdansers hun moves laten zien in verschillende categorieën: solo, duo, small group (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf 8 dansers).

Die wedstrijd is voor de dansers meteen ook de tweede kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zaterdag 14 maart in Merelbeke. Na dat Vlaams kampioenschap volgen ook nog het Belgisch kampioenschap op 3 mei in Lokeren en DanceNation, een internationale wedstrijd, op 16 mei in Roeselare.

De wedstrijd van zondag gaat door in sporthal Arena in Deurne en wordt georganiseerd door Danssport Vlaanderen en dansschool Easy Moving uit Deurne. 

Praktisch:
Tijd: zondag 24 november, vanaf 10 u. tot +/- 16.30 u. (deuren open om 9 u.)
Locatie: Sporthal Arena, Arenaplein 1, Deurne
Inkom: € 5 (gratis voor kinderen -8 jaar)

Download documenten :
Foto streetteam
Foto streetsolo
Meer informatie over de wedstrijd