×
Start van het wedstrijdseizoen jazzdans, modern en showdance in Blankenberge
Aangemaakt op: 2019-10-30

Volgende zaterdag starten de Vlaamse dansers jazzdans, modern en showdance aan hun wedstrijdseizoen. Dat doen ze in de Sportdoze in Blankenberge. Daar zullen 180 dansers het beste van zichzelf laten zien om hun eerste selectie binnen te halen voor het Vlaams kampioenschap.

Volgende zaterdag, 9 november, gaat het wedstrijdseizoen jazzdans, modern en showdance van start. 180 dansers zullen dan voor het eerst hun nieuwe choreografieën tonen aan het grote publiek. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf 8 dansers). Er staan zaterdag 62 solo’s, 25 duo’s en 16 teams op de dansvloer.

De wedstrijd is voor de dansers meteen ook de 1e kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van 8 maart in Merksem. Na dat Vlaams kampioenschap volgen ook nog het Belgisch kampioenschap op 2 mei in Maldegem en DanceNation, een internationale wedstrijd, op 16 mei in Roeselare.

De wedstrijd van zondag gaat door in de sporthal Sportdoze in Blankenberge en wordt georganiseerd door Danssport Vlaanderen en dansclub Dance NRGY uit Blankenberge. 

Praktisch:
Tijd: zaterdag 9 november, vanaf 10 u. tot +/- 15.30 u. (deuren open om 9 u.)
Locatie: Sporthal Sportdoze, Koning Albert I-laan 114b, Blankenberge
Inkom: € 5 (gratis voor kinderen -8 jaar)

Download documenten :
Foto team
Foto duo
Meer informatie over de wedstrijd