×
170 streetdansers aan de start van de eerste wedstrijd van het seizoen
Aangemaakt op: 2019-10-21

Komende zondag starten de Vlaamse streetdansers aan hun wedstrijdseizoen. Dat doen ze in sporthal Bergenmeers in Destelbergen. Daar zullen 172 streetdansers het beste van zichzelf laten zien om hun eerste selectie binnen te halen voor het Vlaams kampioenschap.

Zondag gaat het wedstrijdseizoen van start voor de dansers streetdance. Streetdance is een verzamelnaam voor de urban dansstijlen, zoals popping, house, wacking en breakdance. De dansers staan te popelen om de competitie weer te beginnen en zondag zullen ze met 172 aan de start staan van de eerste wedstrijd.

Die wedstrijd is voor de dansers meteen ook de 1e kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zaterdag 14 maart in Merelbeke. Na dat Vlaams kampioenschap volgen ook nog het Belgisch kampioenschap op 3 mei in Lokeren en DanceNation, een internationale wedstrijd, op 16 mei in Roeselare.

De wedstrijd van zondag gaat door in sporthal Bergenmeers in Destelbergen en wordt georganiseerd door Danssport Vlaanderen en dansschool Dance-Revolution uit Gent. 

Praktisch:
Tijd: zondag 27 oktober, vanaf 10 u. (tot +/- 13.30 u.)
Locatie: Sporthal Bergenmeers, Koedreef 1, Destelbergen
Inkom: € 5 (gratis voor kinderen -8 jaar)


Download documenten :
Foto streetdanceteam
Foto streetdanceduo